Bogdan Vintilă: ”Am făcut greșeli de începători”

După înfrângerea cu FCU Craiova, echipa noastră a rămas penultima în clasament, cu 21 de puncte, poziție direct retrogradabilă. Pentru a merge la baraj, FC Argeș trebuie să câștige în ultima etapă din play-out cu Petrolul, iar Chindia să nu învingă pe FC Voluntari.

La finalul partidei din Bănie, antrenorul Bogdan Argeș Vintilă a fost foarte dezamăgit de jocul elevilor săi: ”Este dureros ce se întâmplă, sunt dezamăgit pentru că se putea mai mult. Miza jocului și-a spus cuvântul, din păcate. Am făcut greșeli de începători. Sunt lucruri simple pe care trebuie să le facem și nu le facem.

Am încercat să le explic că trebuie să facem un joc perfect astăzi, pentru că întâlnim o echipă bună, pentru a pleca măcar cu un punct. Știam că trebuia să marcăm pentru a pleca măcar cu un punct.

Am fost dezamăgit de anumiți jucători, de la care așteptam mult mai mult. Sper să înțeleagă că meciul cu Petrolul este de totul sau nimic și că această echipă este foarte importantă și trebuie să rămână în prima ligă”, a spus tehnicianul echipei noastre, la flash-interviul de după meci.