Calificare cu emoții în play-off-ul Cupei României

FC Argeș s-a calificat cu emoții în play-off-ul Cupei României. Echipa noastră s-a impus la limită, scor 2-1, în confruntarea de joi seară, din deplasare, cu Vedița Colonești, formație care activează în eșalonul trei al fotbalului românesc.

Disputa cu oltenii a avut două reprize diametral opuse, prima, controlată de piteșteni, iar cea de doua, mai echilibrată, cu o cădere inexplicabilă a alb-violeților. Piteștenii au deschis scorul după 20 de minute prin Rusu, atacantul alb-violet trimițând în plasă din pasa lui Haită. Argeșenii au intrat la cabine cu un avantaj de două goluri, Buhăcianu punctând cu un șut în forță din interiorul careului. Imediat după pauză, Argeșul a avut șansa de a închide meciul, însă Rusu nu l-a putut învinge pe Preduț din 3 m! Replica oltenilor a fost dată de Mielea care a trimis în transversală de la marginea careului. Vedița a redus din handicap cu o jumătate de oră înainte de final, Antonio Stan trimițând în plasă din interiorul careului. Câteva minute mai târziu, FC Argeș a avut șansa de a se desprinde decisiv, însă Buhăcianu, singur cu Preduț, a tras în el! Pe finalul partidei, Coloneștiul a avut șansa egalări, însă Bessong a tras peste poartă din 6 m! Piteștenii își așteaptă acum adversarul din play-off-ul Cupei României, fază în care vor intra și opt formații din Liga I.

Cupa României Betano, Ediția 2023-2024, Turul 3

Vedița Colonești – FC Argeș 1-2(0-2)

Au marcat: Stan(62) / Rusu(20), Buhăcianu(45)

Vedița Colonești: Preduț – Costantin, Anghel(min.87 Ș. Tudose), Ciobanu, Cincă(cpt) – Bessong, Mielea, A. Stan(min.72 Mălin), Aria – Voinescu(min.87 Gomes), C. Barbu(min.57 Neacșu)

Rezerve neutilizate: Calotă, Crîng, Dobra, Djikolovm

Antrenor: Mircea Stan

 

FC Argeș: Bucur – Tofan(cpt), Balaur, Scarlatache, Lazăr(min.65 Rădescu) – Boboc(min.15 Babin), Mihalic – Pîrvu(min.46 Dulcea), Haită, Buhăcianu(min.85 Mitoi) – Rusu(min.65 Angelov)

Rezerve neutilizate: Straton, Turda, Ciuciulete, Grigore

Antrenor: Alexandru Pelici

Arbitru: Mihai Amorăriței(Câmpina – Prahova); Asistenți: Ioan Petre(Bucov – Prahova), Mircea Rusu(Bertea – Prahova)

Observator arbitri: Mihai Iliescu(Craiova)

Delegat joc: Adrian Peiu(Urziceni)