Calificare dramatică în play-off

FC Botoșani – FC Argeș 1-2(0-0) Au marcat: M. Roman II (min.53) / Dobrosavlevici(min.71), Said(min.81)
Performanță de excepție pentru fotbalul argeșean!. La doar un an după ce a reușit menținerea în primul eșalon valoric al fotbalului românesc, FC Argeș a reușit în premieră calificarea în play-off-ul Ligii I!.
Piteștenii au câștigat finala pentru ultimul loc care asigură prezența în Top 6 după victoria de luni seară, scor 2-1, din deplasare, cu FC Botoșani. După o primă repriză în care cele două echipe s-au tatonat, iar ocaziile de gol au lipsit cu desăvârșire, moldovenii au deschis scorul în minutul 53 prin Mihai Roman II care a profitat de o neînțelegere între Turda și Greab. După primirea golului, echipa noastră a forțat mai mult pe faza ofensivă în încercarea de a restabili egalitatea. Argeșenii au restabilit echilibrul pe tabelă cu 20 de minute înainte de final prin Dobrosavlevici care a trimis cu capul în plasă în urma unei lovituri libere executate perfect de Latovlevici. Echipa noastră a dat lovitura în minutul 81 prin Ahmed Said care a marcat cu un șut din interiorul careului după ce Pap reușise să respingă șutul lui Latovlevici. În urma acestui succes, FC Argeș a terminat sezonul regular pe locul 4, cu 48 de puncte, adunate în 30 de etape, la egalitate de puncte cu Farul Constanța, ocupanta locului 5.
Caseta tehnică:
FC Botoşani: Pap – Braun, Dawa, Şeroni, Ţigănaşu – Haruţ (Santos ’84), Dican, Papa (Tîrcoveanu ’84)– Souza, Roman II, Mailat (Lupeta ’76). Antrenor: Marius Croitoru
FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Dobrosavlevici, Latovlevici – Meza Colli, Raynov (Said ’64)- Isfan (Dumitru ’64), Şerban (Miguel ’87), Tănase (Dumitraşcu ’87) – Ganea (Boldor ’87). Antrenor: Andrei Prepeliţă.

foto: Cristinel Bursuc

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds