Calificarea în play-off, sărbătorită la Pitești!

Calificarea echipei FC Argeș în play-off-ul Ligii I a fost sărbătorită așa cum se cuvine și la Pitești. La puțin timp după încheierea partidei de luni seară, de la Botoșani, fanii alb-violeți au anunțat pe rețelele de socializare că vor să se strângă în număr cât mai mare în Piața Primăriei pentru a felicita echipa.
După un drum de aproape opt ore, autocarul cu care alb-violeții au făcut deplasarea în Moldova și-a făcut apariția în Piața Primăriei marți dimineață, în jurul orei 4. Fotbaliștii au fost întâmpinați de aproximativ 40 de suporteri, dar și de primarul Cristian Gentea, viceprimarii Gelu Tofan și Mihai Mihăilescu, Lucrețiu Tudor, city – managerul orașului, precum și de Viorel Tudose, patronul firmei Getica 95, sponsorul principal al echipei. Când jucătorii au coborât din autocar, fanii echipei noastre au declanșat fiesta. Suporterii au aprins torțe și fumigene și au scandat minute bune ”Argeșul!”, ”Argeșul!”. În semn de mulțumire pentru rezultatele din acest an, antrenorul Andrei Prepeliță a fost ovaționat la scenă deschisă de către elevii săi.
# Cristian Gentea: ”Am fost, suntem și vom fi tot timpul lângă echipă!”
Primarul Cristian Gentea, omul care s-a zbătut cel mai mult pentru a asigura echipei condițiile pentru performanță, a ținut să-i felicite pe jucători, antrenori și conducători pentru intrarea în Top 6. Edilul a dat asigurări că administrația locală a fost, este și va fi tot timpul lângă FC Argeș. Gentea a anunțat că performanța se plătește așa cum trebuie la Pitești, întreaga echipă urmând să primească un bonus de peste 300.000 de euro pentru intrarea în play-off, urmând ca în sezonul viitor bugetul clubului să fie mărit considerabil pentru crearea unui lot și mai puternic.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds