Cea mai drastică înfrângere din play-off!

FC Argeş – CFR 0-6(0-4)
Au marcat: Păun(2), Deac(20 pen.), Manea(38), Debeljuh(45+1, 60), Petrila(86)
În ziua în care clubul nostru aniversa 50 de ani de la câștigarea primului titlu de campioană a României, FC Argeș a suferit cea mai drastică înfrângere din play-off-ul Ligii I. Echipa pregătită de Andrei Prepeliță a pierdut cu scorul de 0-6, disputa de sâmbătă seară, de pe propriul teren, cu CFR Cluj, liderul Ligii I și campioana României. foto: Gabriela Neacșu
FC Argeș a început curajos meciul și putea deschide scorul încă din primul minut prin Honciu, însă apoi ardelenii au pus stăpânire pe joc. CFR Cluj și-a asigurat victoria încă de la pauză, trupa lui Dan Petrescu punctând în prima repriză prin Păun (2), Deac (20 pen.), Manea (37) și Debeljuh (45+1). Defensiva echipei noastre nu s-a descurcat mai bine nici după pauză. În minutul 60, Debeljuh a realizat dubla, iar Petrila(86) a închis tabela cu un gol care a făcut șah-mat apărarea alb-violetă . În urma acestui rezultat, FC Argeș ocupă locul 6, ultimul al play-off-ului, cu o zestre de 27 de puncte, cu patru mai puțin decât FC Voluntari, ocupanta locului 4, adversar pe care echipa noastră îl va întâlni miercuri, 11 mai, de la ora 19.30, la Pitești, în manșa retur a semifinalelor Cupei României. În tur, ilfovenii s-au impus cu 2-0 pe stadionul Anghel Iordănescu, iar echipa noastră are nevoie de o victorie la trei goluri pentru a ajunge în finală.
Caseta tehnică:
FC ARGEŞ: Greab – Viana, Dobrosavlevici (min.64 Turda), Boldor, Muşat – Raynov (min.64 Meza Colli), Honciu(min.73 Fatai) – Işfan, Palic(min.73 Șerban), Dumitraşcu (min.64 Dumitru) – G. Ganea.
Rezerve neutilizate: Micle – Tofan, Latovlevici, Arias.
Antrenor. Andrei Prepeliță.
CFR CLUJ: Letica – Manea, Graovac (min.46 Yuri), Burcă, Camora – Deac (Dugandzic 82), Boateng (min.70 Cvek), Bordeianu – Păun, Debeljuh (min.61 Petrila), Birligea (min.61 Omrani).
Rezerve neutilizate: Hindrich – Fl. Ştefan, Chipciu, Neguţ.
Antrenor: Dan Petrescu.
Cartonașe galbene: Palic, Ganea / Graovac
Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti) / A1: Orbuleţ Mircea (Bucureşti), A2: Gheorghe Bogdan (Bucureşti).
Observatori: Paul Cazan, Marian Dorobanțu

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds