Cephas Malele, în echipa etapei a 8-a din Casa Liga 1!

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat echipa ideală a etapei cu numărul 8 din Casa Liga 1. Printre cei 11 jucători aleşi de LPF se regăseşte şi Cephas Malele, atacantul echipei FC Argeş. Vârful alb-violeţilor a avut o evoluţie foarte bună în confruntarea cu Viitorul Constanţa, marcând ambele goluri ale piteştenilor.

Echipa etapei a 8-a din Casa Liga 1:

PORTAR

Octavian Vâlceanu (Academica / 24 de ani) – A avut patru intervenţii decisive, graţie cărora ilfovenii au bifat al cincilea meci în acest campionat fără gol încasat.

FUNDAŞI

Cristian Manea (CFR Cluj / 23 de ani) – Titularizat pentru a treia oară în acest sezon, a făcut un joc bun defensiv, dar şi ofensiv, urcările sale în atac punând multă presiune pe apărarea adversă.

Valerică Găman (Astra / 31 de ani) – A deschis drumul Astrei spre victorie cu un gol marcat cu capul, din pasa lui Budescu, reuşita amintindu-ne de finalizările giurgivenilor din sezonul 2015-2016, atunci când au câştigat titlul.

Iulian Cristea (FCSB / 26 de ani) – Şi-a trecut numele pe lista marcatorilor pentru a doua oară în ediţia curentă. A ajuns la 131 de meciuri jucate în principala competiţie internă.

Risto Radunovic (Astra / 28 ani) – A contribuit la primul succes al giurgiuvenilor din acest sezon cu un gol, al patrulea reuşit în Liga 1, dar şi cu o pasă decisivă.

MIJLOCAŞI

Denis Rusu (UTA Arad / 19 ani) – Tânărul jucător arădean a marcat golul care a adus prima victorie din contul gazdelor pe noua arenă. Este un fotbalist cu un mare potenţial de creştere.

Juan Cascini (Academica / 23 de ani) – A înscris pentru întâia oară în CASA Liga 1, reuşita sa aducându-le ilfovenilor cea mai importantă victorie pe teren advers în Liga 1. De remarcat şi efortul depus pe toată durata partidei.

Istvan Fulop (Sepsi OSK / 30 de ani) – A fost omul meciului! A marcat un gol şi a participat la majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de covăsneni. Este un simbol al grupării din Sf Gheorghe, grupare pentru care a evoluat în toate cele patru sezoane petrecute de Sepsi OSK în Liga 1.

ATACANŢI

Dennis Man (FCSB / 22 de ani) – Prinde pentru a şasea oară echipa etapei. Conduce în clasamentul golgheterilor cu şapte goluri marcate, dar şi în ierarhia pasatorilor decisive cu patru reuşite.

Cephas Malele (FC Argeş / 26 de ani) – A înscris ambele goluri ale argeşenilor din meciul de la Ovidiu, de unde piteştenii s-au întors cu primul punct din deplasare. Este un atacant puternic, greu de deposedat.

Constantin Budescu (Astra / 31 de ani) – A înscris pentru a opta oară în carieră în poarta ieşenilor. În plus, a bifat o nouă pasă decisivă, a 57-a în 192 de meciuri disputate în Liga 1.

ANTRENORUL ETAPEI

Ilie Poenaru (Academica / 43 de ani) – A pregătit perfect meciul jucat pe terenul liderului, reuşind o victorie mare. De remarcat faptul că ilfovenii au cinci meciuri fără gol încasat, ceea ce reprezintă o performanţă de-a dreptul remarcabilă!

 

Omul meciului Viitorul Constanţa – FC Argeş!

Deţinătorii drepturilor tv şi Liga Profesionistă de Fotbal desemnează la finalul fiecărui meci cel mai bun jucător. Cephas Malele, atacantul echipei FC Argeş, a fost desemnat de LPF omul meciului în confruntarea de duminică seară, de la Ovidiu, cu Viitorul Constanţa, partidă terminată la egalitate, 2-2.

Iată care au fost fotbaliştii evidenţiaţi în partidele etapei a 8-a:

Gaz Metan Mediaş – FC Botoşani 1 – 2, Ronaldo Deaconu (Gaz Metan).

Universitatea Craiova – Academica Clinceni 0 – 1, Raul Rusescu (Academica).

UTA Arad – Chindia Târgovişte 1 – 0, Denis Rusu (UTA).

Astra Giurgiu – CSM Politehnica Iaşi 4 – 0, Constantin Budescu (Astra).

Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Dinamo Bucureşti 2 – 0, Istvan Fulop (Sepsi OSK).

Viitorul Constanţa – FC Argeş Piteşti 2 – 2, Cephas Malele (FC Argeş).

FC Voluntari – CFR Cluj 0 – 1, Cătălin Itu (CFR Cluj).

FCSB – FC Hermannstadt 5 – 0, Dennis Man (FCSB).