Chipul lui Nicolae Dobrin, pe tricourile echipei FC Argeş!

Este oficial!. Fotbaliştii de la FC Argeş vor evolua la meciul cu UTA Arad, de vineri, de la ora 18.00, de pe propriul teren, în noul echipament care va avea imprimat pe el şi chipul lui Nicolae Dobrin!. Acest lucru este posibil în urma discuţiilor purtate de Viorel Tudose, patronul Getica 95, unul dintre cei mai importanţi traderi din domeniul energiei pe piaţa concurenţială, sponsorul principal al echipei FC Argeş şi doamna Gica Dobrin, soţia Prinţului din Trivale.

Deşi în trecut au existat divergenţe între cele două părţi, lucrurile încep să revină la normal pentru binele fotbalului argeşean. Puntea de legătură între cele două părţi este Viorel Tudose, sponsorul principal al clubului FC Argeş, care prin tot ceea ce face, dovedeşte că este interesat ca lucrurile să meargă în direcţia cea bună la echipa fanion a judeţului.

Gica Dobrin: „O motivaţie în plus pentru jucători!”

Gica Dobrin, soţia lui Nicolae Dobrin, îşi doreşte ca fotbaliştii să obţină rezultate cât mai bune în Liga I şi să facă din FC Argeş o echipă de temut, aşa cum era pe vremea Gâscanului: „În urma discuţiei pe care am avut-o cu domnul Viorel Tudose şi pentru dragostea ce o poartă pentru Gicu, nu am putut refuza propunerea ca chipul lui Gicu să apară pe tricourile de joc ale echipei FC Argeş. Consider că este un suflu nou şi o motivaţie în plus pentru jucători să obţină rezultatele pe care le dorim cu toţii. Îmi doresc foarte mult ca FC Argeş să atingă performanţele pe care le-a avut pe vremea soţului meu!”.

Viorel Tudose: „Obligaţia morală este foarte mare”

Viorel Tudose, patronul Getica 95, sponsorul principal al echipei FC Argeş, vede ca o normalitate asocierea clubului cu numele lui Nicolae Dobrin şi nu face din acest lucru un titlu de glorie: „Am convenit cu doamna Dobrin ca din etapa viitoare, de la meciul cu UTA Arad, chipul lui Nicolae Dobrin să apară pe tricourile de joc ale echipei FC Argeş. Este normal să fie o motivaţie în plus pentru băieţi să obţină rezultate cât mai bune. Ei trebuie să fie conştienţi că îmbracă tricoul unui club de tradiţie care l-a dat ţării pe Nicolae Dobrin, cel mai mare fotbalist român din toate timpurile. Obligaţia lor morală este foarte mare pentru că au venit la un club respectat în fotbalul românesc. Jucătorii au obligaţia să demonstreze că sunt fotbalişti de înaltă ţinută morală. Pentru suporteri este un atuu important asocierea imaginii clubului cu cea a lui Nicolae Dobrin. Sunt convins că eforturile pe care le facem, în special Cristi Gentea, vor fi răsplătite cu rezultate, care cred că vor apărea în maxim o lună. Suporterii trebuie să aibă răbdare pentru a face o echipă care să aducă un plus fotbalului românesc”.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds