Clubul FC Argeş organizează selecţie pentru jucători

Vrei să devii fotbalist şi să îmbraci tricoul celei mai iubite echipe din judeţ?. Acum ai o şansă şi trebuie să profiţi de ea!.

În perioada 01-30 septembrie 2019, la orele 09.00 şi 17.00, clubul FC Argeş organizează selecţie pentru copiii născuţi între anii 2006-2014. Cei care îşi doresc să înveţe ABC-ul sportului rege, iar apoi să facă pasul spre fotbalul de performanţă, trebuie să se prezinte la stadionul Nicolae Dobrin îmbrăcaţi în echipament sportiv şi cu avizul medical eliberat de către medicul de familie. Selecţia este organizată de către Departamentul de Scouting al clubului FC Argeş şi este coordonată de profesorul Mihai Ianovschi, şeful Centrului de Copii şi Juniori Leonte Ianovschi. Cei care doresc să obţină mai multe detalii despre selecţie le pot obţine de la profesorul Mihai Ianoschi(0722695725).

Foarte important!

Clubul nostru nu percepe nici un fel de taxe şi asigură instruirea copiilor cu antrenori specializaţi. Copiii selectaţi în urma acestor trialuri vor juca pentru FC Argeş în competiţiile organizate de FRF, costurile legate de competiţie, vize medicale, deplasări şi echipament sportiv, urmând a fi suportate de către club.