Comunicat oficial 11 octombrie 2023

După meciul echipei noastre cu CSC 1599 Șelimbăr, în baza dosarului cu nr. 558/CF/2023 LIGA 2, Comisia de Disciplină și Etică din cadrul Federației Române de Fotbal a hotărât următoarele sancțiuni la ședința din 04 octombrie 2023: “În baza art. 82.1, 3b – 83.2.c cu aplicarea art. 54.2 din Regulamentul Disciplinar, FC Argeș se sancționează cu penalitate sportivă de 5000 lei.”

Comportarea neregulamentară a spectatorilor, prin prisma scandării de cuvinte/expresii jignitoare și obscene, a continuat și la meciul din deplasare cu CSA Steaua, astfel că la următoarea abatere, clubul nostru a fost atenționat de forurile decizionale că este pasibil de sancțiuni mai aspre. Comisia de Disciplină a notificat clubul FC Argeș că dacă abaterile vor continua se poate ajunge în situația în care echipa noastră să își desfășoare meciurile de acasă fără spectatori.

Vă rugăm să evitați scandarea de cuvinte/expresii jignitoare și obscene pentru a preîntâmpina o astfel de sancțiune, echipa având în acest moment nevoie de sprijinul fanilor pentru a putea să își îndeplinească obiectivul, respectiv promovarea în Superligă.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds