Comunicat oficial Adunare Generală 29 ianuarie 2024

Astăzi, 29 ianuarie 2024, a avut loc Adunarea Generală a Membrilor Fondatori ai Asociației Clubul Sportiv Campionii Fotbal Club Argeș.

În cadrul întâlnirii au fost acceptate demisiile depuse de dl Constantin Angelescu și dl Ioan Alin Vișan, reprezentanții societăților S.C. APA CANAL 2000 S.A. și S.C. Salubritate 2000 S.A. în Consiliul Director al clubului nostru. Aceste două societăți, alături de Primăria Pitești, sunt membre fondatoare ale Asociației Clubul Sportiv Campionii Fotbal Club Argeș și, conform statutului, acestea sunt obligate să aibă membri în Consiliul Director al clubului.

Totodată, în cadrul aceleiași ședințe au fost numiți și noii reprezentanți ai celor două societăți în cadrul Consiliului Director, este vorba de dl Daniel Constantin Janta din partea S.C. APA CANAL 2000 S.A. și dl Octavian Lupu din partea S.C. Salubritate 2000 S.A.

În cadrul ședinței s-a stabilit ca până la următoarea întâlnire să se găsească varianta juridică pentru a putea coopta și alți membri în A.G.A.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

This will close in 10 seconds