Constantin Schumacher: ”FC Argeș II va avea evoluții mult mai bune în retur!”

FC Argeș II, echipa secundă a clubului nostru a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirea pentru partea secundă a sezonului. Primul meci oficial pentru formația pregătită de Constantin Schumacher este programat pe 12 martie, piteștenii urmând să întâlnească în deplasare pe Academica Clinceni II, satelitul formației de prima ligă. Alb-violeții vor începe anul de pe ultimul loc al seriei a patra a Ligii a III-a, cu doar 5 puncte, acumulate în 15 etape. Constantin Schumacher, antrenorul echipei secunde a clubului nostru, este optimist înaintea primului meci oficial din 2022.

Cum a decurs perioada de pregătire?
-Destul de bine. Am avut şi meciuri amicale şi pot spune că se va vedea o mare diferenţă faţă de perioada din turul campionatului. Rezultatele din partidele de pregătire îmi dau încredere că putem mai mult decât am arărat în tur. Vom avea o altă faţă când va începe returul.

Aţi creionat în mare primul 11-ce cu care veţi aborda primul meci oficial?
-În mare parte am stabilit formula de bază, însă mai avem câteva lucruri de pus la punct. Încet, încet, tinerii pe care îi avem în lot încep să se integreze și sunt sigur că vom face o treabă bună.

Cum se prezintă Emmanuel Ernest, atacantul venit de la Ripensia Timișoara?
-Este de două săptămâni la antrenamente cu noi, dar se vede că nu este încă pus la punct cu pregătirea fizică. Până la startul campionatului îl vom aduce la o formă sportivă optimă. Este un jucător pe care ne vom baza și sunt sigur că ne va ajuta mult.

Care este obiectivul pentru partea secundă a sezonului?
-Obiectivul principal este formarea și promovarea jucătorilor tineri pentru prima echipă. Sunt convins că peste 1 an sau 2, mulţi dintre ei vor face pasul la prima echipă. Eu vreau să avem evoluții cât mai bune și să ne salvăm de la retrogradare. Mai sunt 13 etape și multe puncte puse în joc. Returul nu îl vom mai juca la Albota, ci la Bradu, pe teren sintetic.

Pe ce jucători vă veți baza de la prima echipă?
-Ne vom baza pe portarul George Micle, Cătălin Barbu şi Claudiu Moisie. Este posibil ca lucrurile să se schimbe de la o etapă la alta, în funcţie de cei care nu vor prinde lotul la prima echipă. Juniorii Under 17 şi 19 care au făcut pregătirea centralizată cu noi vor evolua constant doar la Liga a III-a. Nu vor mai merge la grupele lor în fiecare săptămână ca până acum.

Rezultatele din meciurile de pregătire:

FC Argeş II – CS Mioveni II (L4) 6-0
Au marcat: Teles, Barbu, Grigore, Curescu, Florescu, Gino Oprescu

FC Argeş II – FC Pucioasa (L3) 3-0
Au marcat: Ernest(2), Florescu

FC Argeș – Unirea Constanța(L2) 1-1
A marcat: Duminică

FC Argeș – FC Colonești(L3) 3-1
A marcat: Florescu(2), Ernest

Sâmbătă, 5 martie, Amical FC Argeș II – CSM Slatina (oră nestabilită)

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds