Constantin Schumacher: ”Sigur ieșim din pasa asta proastă”

După o serie de trei înfrângeri consecutive, FC Argeș a obținut primul punct, după remiza albă cu FC Voluntari. Chiar dacă echipa trece printr-o perioadă foarte dificilă, oficialii alb-violeți sunt convinși că Piteștiul va reuși să evite retrogradarea. sursa foto: Digi Sport

Constantin Schumacher, antrenorul echipei noastre, încearcă să ia partea plină a paharului din remiza cu ilfovenii: „Am luat un punct și asta trebuie să fie un punct de pornire pentru noi. Mai sunt 10 etape și de acum trebuie să încercăm să câștigăm meciuri. Felicit jucătorii, chiar dacă nu a fost meciul pe care ni-l doream.

Am încredere în echipă. Dacă nu aș avea încredere, aș spune că nu putem. Sunt sigur că ieșim din pasa asta proastă, lor le trebuie o victorie, le trebuie încredere. Dacă se va întâmpla asta în următorul meci, sunt sigur că veți vedea alt FC Argeș.

Eu știu ce antrenăm, știu ce jucători avem. Sută la sută ne așteptam la mai mult de la cei străini. Trebuie să primeze calitatea fotbalistică, dar acum nu au arătat valoarea lor adevărată, dar au calitate și îi văd la antrenamente, știu ce-și doresc.

Așteptăm de mult timp o victorie. Atunci echipa asta se va descătușa. Am jucat 7 ani la Pitești, știu despre ce e vorba. Îmi pare rău, mi-ar plăcea să fie stadionul plin și să strige demisia. Dar să vină 30 de inși…

Noi ne luptăm cu echipe la retrogradare, cum e UTA, Petrolul, care au stadioanele pline, Chindia, care vine la Mioveni cu 500 de inși. Eu vreau să strige demisia, să vină să vadă ce facem la antrenament, să ne susțină.

Nu pe noi, ci pe jucători, dacă vor să aibă o echipă de Liga 1, să facă sacrificii. Nu contează cine e antrenor. Să-i susțină până în min 90 și atunci să strige ce vor ei”, a spus tehnicianul piteștean, la flash-interviul de după meci.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds