Cristian Balgiu este jucătorul Argeșului

FC Argeș l-a transferat de la Steaua pe Cristian Marian Balgiu.

Noul jucător al Argeșului a început fotbalul la Concordia Chiajna, echipă pentru care a și debutat în prima divizie. Pe 15 martie 2013, Balgiu îl schimba pe Coșereanu în min. 81, în înfrângerea cu 2-0 împotriva Astrei Giurgiu.

Mijlocașul central a mai jucat de-a lungul carierei la echipe ca CS Afumați, ASA Târgu Mureș, Academica Clinceni, Juventus București, Turris Turnu Măgurele, Gloria Buzău și Universitatea Cluj. Pentru echipa din Crâng a fost titular incontestabil pe poziția sa. În cei doi ani petrecuți la Gloria Buzău, el a bifat 41 de jocuri, reușind să înscrie două goluri și să ofere patru pase decisive. A fost om de bază și la Universitatea Cluj în sezonul în care aceștia au promovat în Superligă, îmbrăcând tricoul alb-negru în 25 de rânduri.

În sezonul trecut a jucat pentru Steaua în Liga a 2-a, reușind să termine pe locul 2. După cum știți, din cauza problemelor juridice, militarii nu au putut promova. A bifat 24 de meciuri, 12 ca integralist și 12 din postura de rezervă, reușind să marcheze un gol.

Îți dorim cât mai multe victorii în tricoul alb-violet!