Cristiano Bergodi: ”Trei puncte importante, dar nu sunt foarte mulțumit”

Universitatea Craiova s-a impus cu 2-1 în confruntarea de vineri seară, de la Pitești cu FC Argeș și are maximum de puncte după 5 etape jucate din Casa Liga I.

Cu toate acestea, antrenorul liderului, Cristiano Bergodi, nu este pe deplin mulţumit: „Trei puncte importante, dar nu sunt foarte mulţumit. Prima repriză am jucat bine, dar a doua am suferit. Am stat cu frica de a nu lua gol în ultimele minute. Nu trebuie să facem aşa. Vom vorbi cu băieţii. Mi-a plăcut prima repriză, a doua, nu. Trebuia să închidem meciul. Dacă nu închizi meciul, se poate întâmpla orice. Nu am fost aşa agresivi (n.r. – la faza golului primit). Aşa am văzut. Dar eram departe şi erau jucători în faţa mea. Vom revedea meciul şi vom vedea”, a declarat Cristiano Bergodi, la flash interviul de la finalul meciului.

Cât despre accidentarea lui Andrei Ivan: „A avut nişte probleme şi l-am schimbat. Dar nu cred că este cine ştie ce„. În final, Cristiano Bergodi a ţinut să remarce evoluţiile lui Elvir Koljic din acest start de sezon. Atacantul bosniac a marcat şi cu FC Argeş şi a ajuns la şase goluri în primele cinci runde. „E un jucător extraordinar (n.r. – Elvir Koljic). Poate fi un an important pentru el. A început campionatul într-o manieră extraordinară”, a spus Bergodi.