Cu gândul doar la victorie!

FC Argeș – FC Voluntari, vineri, ora 18.15, Digi Sport, Prima Sport, Orange Sport

FC Argeș va încerca în acest week-end să se apropie și mai mult de locurile de play-off. Echipa noastră va întâlni vineri, de la ora 18.15, pe stadionul Nicolae Dobrin, pe FC Voluntari, în deschiderea rundei cu numărul 14 a Ligii I.

Înaintea acestui duel, FC Argeș ocupă locul 10, cu 16 puncte, iar FC Voluntari se situează pe poziția a 8-a a ierarhiei, cu același număr de puncte, dar cu un golaveraj superior. Piteștenii întâlnesc echipa care în sezonul trecut i-a interzis visul de a juca o nouă finală de Cupa României, după cea pierdută în 1965, în fața Universității Cluj.

Andrei Prepeliță: ”Să continuăm seria rezultatelor pozitive”

Andrei Prepeliță, antrenorul echipei FC Argeș, își dorește foarte mult ca alb-violeții să se impună în această partidă pentru a mai urca câteva locuri în clasament.

Tehnicianul grupării din Trivale spune că jocul echipei sale este în creștere și așteaptă ca elevii săi să confirme acest lucru și pe teren: ”Vom avea un meci greu, dar ne pregătim foarte bine ca să-l câștigăm. Voluntari e o echipă solidă, cu experiență, cu care anul trecut am avut multe dueluri. Sperăm să continuăm seria rezultatelor pozitive. Și Voluntariul a legat o serie de rezultate pozitive după un început mai greu. Au adus și ei câțiva jucători buni, dar le-au și plecat câțiva fotbaliști care erau titulari. Au continuitate la banca tehnică cu domnul Ciobotariu. Suntem într-o perioadă bună, arătăm bine din punct de vedere fizic. De la începutul campionatului, echipa nu s-a confruntat cu crampe musculare, băieții au rezistat foarte bine la efort. Am avut doar probleme de omogenitate. Nu e ușor să schimbi 17 jucători. Cred că vom arăta din ce în ce mai bine. Ca și grafic al punctajului, așa cum îmi făcusem eu calculele, ne lipsesc 3-4 puncte. Cu 45 de puncte, cred că anul acesta ai asigurată prezența în play-off. Cam asta îmi doresc. Cred că putem recupera punctele pierdute cu Hermannstadt și FC U Craiova”.