Daniel Stanciu: ”Garita rămâne la Pitești!”

FC Argeș a organizat astăzi, la hotelul Rada Pitești, prima conferință de presă din noul an. În fața reprezentanților mass-media au fost prezenți Daniel Stanciu, directorul executiv al clubului nostru, atacantul Arnold Garita și Nicolae Gagea, directorul general al companie Apa din Noy, firma care va produce apa” Vulturii Violeți” sub brandul FC Argeș.

#”Este cu noi și va rămâne cel puțin până în vară”

Daniel Stanciu, directorul executiv al grupării din Trivale, a dezmințit zvonurile apărute în presă conform cărora Garita ar urma să fie transferat în această iarnă: ”Arnold este unul dintre cei mai reprezentativi jucători și este aici nu în alte parte. Am văzut că sunt multe știri apărute în presă și vă pot confirma că nu sunt reale. Este în continuare cu noi și va rămâne la noi cel puțin până în vară. Mai are contract cu noi încă un an și jumătate. În vară va trebui să luăm o decizie. Orice jucător străin care vine în România își dorește să aibă evoluții cât mai bune și să câștige bani mai mulți. Sunt sigur că dacă va avea evoluții la fel de bune ca până acum, vor veni și oferte convenabile pentru club, dar și pentru el. Garita mai are patru frați pe care îi întreține”.

#”Trebuie să ne completăm bugetul”

Oficialul alb-violet a anunțat că sunt șanse foarte mari ca FC Argeș să joace la Mioveni: ”O să ne mutăm, arena va fi demolată, vom juca în altă parte. Cheltuielile vor crește. Avem sponsori care ne-au anunțat că nu mai pot face față. Trebuie să vedem realitatea. Astăzi putem să facem mai mult, mâine… Trebuie să ne completăm un buget. Nu primim nimic gratis” a mai spus Stanciu.

#”Vor fi veniri, dar și plecări”

Stanciu a confirmat că vor fi schimbări la nivelul lotului de jucători: ”Astăzi, la reunirea lotului, vor fi prezenți patru jucători noi. Vor acoperi posturile de fundaș central, fundaș stânga și mijlocaș. Tot astăzi vom anunța și patru-cinci jucători că nu vor mai intra în vederile noastre. Cei care vor veni au girul antrenorului Marius Croitoru care va prelua și atribuțiile de manager sportiv. Eu îmi doresc să completăm golul lăsat de Jean Vlădoiu într-un timp cât mai scurt. Suntem în discuții cu mai multe persoane pentru acest post” a concluzionat oficialul argeșean.

 

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds