De 8 Martie invită o femeie specială la meciul FC Argeș-Politehnica Iași!

Clubul FC Argeș a pus în vânzare bilete virtuale pentru meciul cu Politehnica Iaşi, din etapa 26 a Casa Liga 1, partidă programată luni, 8 martie, de la ora 17.30, pe stadionul Nicolae Dobrin.

Numărul de bilete virtuale cumpărate de un suporter este nelimitat, prețul unui bilet fiind de 5 lei (Sector Peluze), 10 lei(Tribuna 2) și 15 lei (Tribuna 1). Până astăzi s-au vândut 1.410 bilete, însă noi credem că cei care iubesc FC Argeş sunt mult mai mulţi. Pentru a vedea cât de mulţi susţinători are echipa noastră vom lansa o provocare fanilor.

De 8 Martie, suporterii le pot oferi doamnelor şi domnişoarelor din viaţa lor un cadou inedit: participarea la meciul dintre FC Argeș și Politehnica Iași. Procedura este simplă. Toți fanii care au achiziționat bilete în valoare de minimum 50 de lei, pot trimite fotografia cumpărătorului și a doamnei sau domnișoarei pe care doresc să o invite la meci, iar la partida de luni seară, pozele trimise vor fi expuse în tribună.

Fotografiile vor fi trimise pe adresa marketing@argesfc.ro.

Actriţa Luminiţa Borta, fanul alb-violeţilor

Prima doamnă care și-a anunțat intenția de a fi ”prezentă” pe stadion este marea noastră actriță, regizor și fondator al Teatrului Independent Pitești, Luminița Borta. Cunoscuta actriţă are și un mesaj pentru toată suflarea alb-violetă: ”Cu toate că nu putem să fim prezenți fizic pe stadion, îi vom susține în continuare pe fotbaliștii noștri, iar pe 8 Martie, prin intermediul unei fotografii, voi fi alături de ei pe stadionul Nicolae Dobrin! Vă aștept și pe dumneavoastră lângă noi într-o zi atât de specială! Hai FC Argeș!”.

Biletele pot fi fi achiziționate de pe site-ul www.fcarges-pitesti.ro