Debut cu stângul în retur!

Metaloglobus București – FC Argeș 1-0(0-0)
A marcat: Potecea(min.71)

FC Argeș a început cu stângul partea secundă a sezonului. Echipa noastră a pierdut sâmbătă după-amiază, cu 1-0, confruntarea din deplasare, cu Metaloglobus București. Unicul gol al meciului a fost marcat de Potecea, cu 20 de minute înainte de finalul partidei, în urma unei greșeli a defensivei alb-violete.

După felul în care au decurs ostilitățile în teren, FC Argeș ar fi meritat să plece cu cel puțin un punct din Capitală, însă, piteștenii au plătit tribut lipsei de eficacitate în fața porții. Metaloglobus București se poate considera o echipă norocoasă, întrucât a avut doar două situații de gol pe parcursul celor 90 de minute și a înscris. După o perioadă de tatonare de un sfert de oră, FC Argeș a pus presiune pe adversar. Rând pe rând, Buhăescu, Gugu și Raul Costin s-au întrecut în ratări monumentale, spre disperarea staff-ului tehnic și a celor 60 de suporteri piteșteni prezenți la meci. Alb-violeții au deschis scorul prin Vasile Gheorghe chiar înainte de pauză, însă tușierul a ridicat fanionul pe motiv de offside. După revenirea de la cabine, argeșenii au crescut presiunea la poarta oaspeților. Barbu și Buhăescu au fost foarte aproape de a deschide scorul, însă șuturile acestora nu și-au atins ținta. Atacantul Vasile Buhăescu și-a trecut în cont și o bară, iar cu 20 de minute înainte de final, a trimis direct în portar de la 10 m, ratând șansa egalării!. Contrar cursului jocului, Metaloglobus a deschis scorul prin Potecea care l-a învins pe Tavi Popescu, cu un șut din 6 m. După primirea golului, echipa noastră a forțat egalarea, însă jucătorii alb-violeți nu au mai reușit să creeze pericol la poarta lui Iacob. În urma acestui rezultat, FC Argeș se menține pe locul 6, cu cele 41 de puncte, acumulate în 22 de etape. În următoarea rundă de campionat, echipa noastră va primi pe propriul teren, vizita Chindiei Târgoviște.

Caseta tehnică:

Metaloglobus: Fl. Iacob – Caramalău, Fl. Plămadă, C-tin. Costache, Negotei, Ghenovici(min.90 Frâncu), Ov. Herea (cpt.), Robert Vîlceanu, Mino Sora(min.69 Lungu), Al. Neagu, Potecea(min.83 Tomozei).
Antrenor: Laszlo Balint .
FC Argeș: Popescu – Oancea, Turda, Gugu, Șerbanică – Năstăsie, Șerban, Costin(cpt)(min.84 Andrei Nilă), Vasile Gheorghe(min.61 Buleică) – Barbu(min.74 Florescu), Buhăescu. Antrenor: Emil Sandoi.
Stadion: Metaloglobus (Bucureşti); Spectatori 100
Arbitru: Mihai Amorăriţei (Câmpina); Asistenţi: Bogdan Ioan Dragoş şi Constantin Mihai Cantemir (ambii din Făgăraş).
Obervatori: Lucian Măiereanu(Brașov), Mihai Basarab(Slobozia).

Cartonaşe galbene: Ghenovici

Cum s-a marcat golul:

min.71: 1-0! Metaloglobus deschide scorul prin Potecea care îl învinge pe Tavi Popescu cu un șut pe jos din 6 m.