Derby de mare tradiţie pentru supremaţie!

Petrolul Ploieşti – FC Argeş, miercuri, ora 19, Digi Sport, Telekom Sport, Look TV

Federaţia Română de Fotbal a programat la mijlocul acestei săptămâni o etapă intermediară la Liga a II-a. FC Argeş va întâlni miercuri, de la ora 19, în deplasare, Petrolul Ploieşti, una dintre candidatele la promovare în primul eşalon. După victoriile cu Aerostar Bacău şi Luceafărul Oradea, oficialii echipei noastre îşi doresc un nou succes pentru a confirma perioada bună pe care o traversează gruparea din Trivale de la preluarea băncii tehnice de către cuplul Augustin Eduard-Paul Ciobanu.

Piteştenii speră să continue seria rezultatelor pozitive şi îşi doresc foarte mult să obţină un rezultat pozitiv în deplasarea de la Ploieşti. Confruntarea dintre „lupii galbeni” şi „vulturii violeţi” este deschisă oricărui rezultat, indiferent de poziţiile pe care le ocupă în clasament cele două combatante. Argeşenii se află pe locul 6, cu 50 puncte, acumulate în 28 de etape, în timp ce prahovenii ocupă locul al treilea, cu 59 de puncte. Miercuri seară se vor afla faţă în faţă două câştigătoare ale campionatului, două formaţii care au în spate o istorie bogată. Prahovenii au în palmares 4 titluri, în timp ce FC Argeş are în vitrină 2 campionate câştigate. În confruntarea din turul campionatului, FC Argeş s-a impus în Trivale cu 3-0, golurile alb-violeţilor fiind marcate de Buhăescu, Năstăsie şi Vasile Gheorghe.

# „Am încredere în potenţialul jucătorilor”

Augustin Eduard, tehnicianul echipei FC Argeş, nu se teme de poziţia ocupată în clasament de Petrolul şi îşi doreşte să plece neînvins. Principalul grupării din Trivale este optimist înaintea acestui duel: „Urmează un meci foarte greu pentru noi, dar am încredere în potenţialul jucătorilor mei. Singurul impediment de până acum este oboseala acumulată după deplasarea foarte lungă de la Oradea. Încercăm să refacem jucătorii atât cât putem şi să-i aducem la capacitate maximă la meciul de miercuri. Cel mai important lucru este faptul că jucătorii nu mai sunt blocaţi mental. Au căpătat multă încredere în ei, pe care nu o aveau când am venit aici. Un fapt îmbucurător este că rodul muncii noastre ne-a fost apreciat. Împreună cu colaboratorii mei, am venit dimineaţa şi am plecat seara de la stadion. Cele două succese consecutive i-au mulţumit şi pe conducători, care au adus linişte la echipă. Salariile au fost deblocate şi achitate. Lucrurile au revenit pe făgaşul normal”.

#”Va fi un joc echilibrat”

Eduard spune că la ora partidei cu Petrolul, echipa sa va arăta aşa cum trebuie: „Sunt sigur că va fi un joc aprig disputat. Sper şi cred că băieţii vor fi concentraţi sută la sută şi vor da totul pe teren. Mai sunt două aspecte de luat în calcul. Sper ca brigada de arbitri să prindă o zi bună şi de asemenea, îmi doresc să pot convinge jucătorii să nu se lase dominaţi de atmosfera fierbinte pe care o fac fanii Petrolului. Ne vom pregăti din toate punctele de vedere, atât defensiv, cât şi ofensiv. Va fi un joc echilibrat. Cred în puterea de luptă a băieţilor, cred în dorinţa lor de a demonstra că ne putem baza pe ei. Sunt convins că valoarea lor este mai mare decât ce au arătat în etapele dinaintea venirii noastre la echipă. Nu avem nici o problemă medicală şi tot lotul este valid” a declarat antrenorul echipei noastre înaintea duelului cu ploieştenii.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds