Derby județean încheiat nedecis

Unirea Bascov – FC Argeș II 1-1(0-1) Au marcat: Ionică(min.67) / Florescu(min.45)

Unirea Bascov și FC Argeș II au terminat la egalitate, 1-1, în derby-ul județean de la Liga a III-a, disputat vineri după-amiază, pe terenul sintetic de la Bradu.

Partida dintre cele două reprezentante ale județului în acest eșalon a fost una destul de animată, cu ritm și nerv. Fără șapte jucători indisponibili din cauza problemelor medicale și a suspendărilor, satelitul alb-violeților a făcut un joc destul de bun și a pus probleme adversarului. După o primă repriză destul de echilibrată, FC Argeș II a deschis scorul în ultimul minut al primului mitan prin Florescu care a trimis cu capul în plasă o centrare de pe stânga. După revenirea de la cabine, Bascovul a alergat după egalare pe care a reușit-o cu aproape 20 de minute înainte de final. În urma unei respingeri greșite a lui Curescu, Andrei Ionică l-a învins pe Micle cu un șut de senzație de la marginea careului. În ultimul sfert de oră, Constantin Schumacher, antrenorul echipei noastre, i-a introdus în teren pe Ianis Pîrvu și Luca Predescu, fotbaliști în vârstă de doar 14 ani și 15 ani. Cei doi s-a descurcat destul de bine, contribuind la câteva șarje ofensive care au clătinat serios defensiva gazdelor. În urma acestui rezultat, FC Argeș II a rămas pe locul 10, ultimul al seriei a IV-a, cu cele 6 puncte, acumulate în 17 etape. Următorul joc oficial al echipei noastre este programat vineri, 25 martie, de la ora 15.00, pe stadionul de la Bradu, cu FCSB II.

Caseta tehnică:

FC Argeș II: Micle – Dobra(min.76.Drugan), Aguță, Ciuciulete, Găleșanu(min.75 Predescu) – Dinoci(min.60 Bălașa), Florescu, Curescu, Duminică – Barbu(min.75 Pîrvu), Vlad Tudor.

Rezerve neutilizate: Bucur, Manea, Darius Grigore. Antrenor: Constantin Schumacher.