Din nou în cantonament la Curtea de Argeș

FC Argeș a început astăzi cel de-al doilea stagiu de pregătire centralizată din această iarnă. Piteștenii vor fi cantonați până pe 13 februarie la Curtea de Argeș și vor efectua antrenamentele la baza sportivă de la Valea Iașiului.

Antrenorul Eugen Neagoe a deplasat în orașul Basarabilor un lot de 24 de jucători, în mare parte aceiași pe care i-a folosit în cele trei meciuri de verificare disputate până acum de alb-violeți. În cel de-al doilea cantonament din această iarnă, tehnicianul echipei noastre se va putea baza și pe serviciile fundașului Esteban Orozco, revenit de la Cupa Africii pe Națiuni. La Curtea de Argeș nu au făcut deplasarea portarul Andrei Bucur și mijlocașul Cristian Balgiu, ambii accidentați. Neagoe nu va conta nici pe Yanis Pîrvu, convocat la reprezentativa României U17 pentru un stagiu de pregătire la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia.

 

Lotul deplasat la Curtea de Argeș:

Portari: Cătălin Straton, George Micle, Alexandru Silveanu

Jucători de câmp: Andrei Tofan, Ionuț Balaur, Adrian Scarlatache, Radu Ciuciulete, Mario Tudose, Florin Borța, Esteban Orozco, Isaac Nortey, Robert Boboc, Ionuț Rădescu, Mario Mitoi, Petrișor Petrescu, Florian Haită, Patrick Dulcea, Bogdan Rusu, Valentin Buhăcianu, Milcho Angelov

Juniori promovați din propria pepinieră: Alexandru Dinoci(mijlocaș – 2005), Andrei Stoica(mijlocaș – 2006), Adelin Mircea(atacant – 2006),  Gino Oprescu(mijlocaș – 2005)

Accidentați: Andrei Bucur, Cristian Balgiu

Absent motivat: Yanis Pîrvu

 

Programul și rezultatele meciurilor de verificare:

FC Argeș – AFC Muscelul Câmpulung 6-0

FC Argeș – Flacăra Horezu 3-2

Concordia Chiajna – FC Argeș 0-1

Miercuri, 7 februarie, ora 12.00 FC Argeș – Metaloglobus București(Liga 2) – Baza sportivă Viitorul Argeș – Albota)

10 februarie – CSM Slatina(Liga 2) – (Locație și oră nestabilită)

13 februarie – CS Mioveni(Liga 2) – (Locație și oră nestabilită)

17 februarie – CSA Steaua(Liga 2) – (Locație și oră nestabilită)