Doar cu o victorie putem scăpa de ultimul loc!

Chindia Târgoviște – FC Argeș, sâmbătă, ora 15.00, Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport
FC Argeș va încerca să termine prima parte a acestui sezon competițional cu un rezultat bun care îi dea posibilitatea să părăsească ultimul loc al clasamentului. Alb-violeții nu vor avea însă o misiune ușoară în confruntarea de sâmbătă, de la ora 15, de la Giurgiu, cu Chindia Târgoviște, una dintre revelațiile acestui tur de campionat.
Disputa de pe stadionul Marin Anastasovici contează pentru runda cu numărul 15 din Casa Liga 1, ultima din prima parte a competiției. Înaintea acestui duel, stările de spirit din cele două tabere sunt diferite. Chindia Târgoviște ocupă locul 6, cu 19 puncte, iar FC Argeș se situează pe locul 16, cu doar 10 puncte. Dâmbovițenii vin după o victorie obținută în deplasarea de la FC Voluntari, iar argeșenii după un egal pe propriul teren cu FC Hermannstadt.
Prepeliță: ”Să ne preocupe în primul rând jocul nostru!”
Andrei Prepeliță, antrenorul echipei noastre, este conștient de dificultatea partidei cu târgoviștenii: ”Întâlnim o echipă care joacă un fotbal bun, care de la mijloc în sus, are jucători cu calități bune. Sperăm să spargem și noi gheața în deplasare. Ne gândim la acest lucru de mai mult timp. În această nouă postură, am pierdut primul meci la Clinceni, cred eu, cu ghinion. Am scos un punct cu Hermannstadt, după o a doua repriză foarte bună, iar acest lucru trebuie să le redea moralul jucătorilor și încrederea în ei. La meciul cu Târgoviște aștept să vină și victoria!. Nu va fi ușor. Chindia este o echipă bună, o echipă care joacă fotbal, cu un antrenor pe care îl cunoaștem, pentru că a fost și aici. Au învins formații bune ale campionatului. Noi trebuie să avem încredere în forțele noastre și trebuie să ne preocupe în primul rând jocul nostru. Noi dacă jucăm de la început cum am făcut-o a doua repriză cu Sibiul, eu cred că lucrurile vor fi în favoarea noastră. Ne revin și nouă câțiva jucători după suspendări și accidentări. Sperăm să aliniem un 11-ce competitiv și să încheiem bine acest tur de campionat care nu a fost așa cum ne-am dorit. Obiectivul trebuie să fie o victorie pentru a părăsi acest ultim loc care nu face cinste acestui club de tradiție”.