Doar un punct din derbiul cu LPS Piteşti!

Cele două echipe de juniori ale clubului nostru au înregistrat acum câteva zile o înfrângere şi o victorie în competiţiile în care activează. Grupa Under 17 a clubului FC Argeş antrenată de Georgian Şerban a pierdut cu 4-0 în deplasarea de sâmbătă de la LPS Viitorul Piteşti.
La scorul de 0-0, alb-violeţii au avut o lovitură de la 11 m, care a fost însă ratată de Bahadîr. În afară de această oportunitate de a marca, echipa noastră a mai irosit şi alte ocazii de unu la unu cu portarul advers. LPS Piteşti a marcat 4 goluri din cele patru ocazii pe care le-a avut pe toată durata partidei. În urma acestui rezultat, alb-violeţii şi-au redus simţitor şansele de a ocupa primul loc al seriei. După acest eşec, FC Argeş ocupă acum locul 3 cu 12 puncte, cu 9 mai puţin decît liderul LPS Piteşti care are 21 de puncte obţinute în 7 runde.
#”Li s-a urcat fotbalul la cap”
Tot sâmbătă, grupa Under 19 a clubului FC Argeş, pregătită de antrenorul Petre Calotă a încheiat la egalitate, 3-3, confruntarea din deplasare cu LPS Viitorul Piteşti. Echipa noastră a condus cu 2-1 la pauză, însă la final a trebuit să se mulţumească doar cu un singur punct. Golurile alb-violeţilor au fost marcate de Stan(2) şi Udrea. Antrenorul Petre Calotă este nemulţumit de randamentul unor jucători: „A fost un meci în care trebuia să luăm trei puncte dar noi am luat doar unul din cauza lipsei de concentrare şi de comunicare în momentele cheie ale partidei. Suprafaţa de joc a fost îngreunată din cauza ploilor căzute în ultimele zile însă nu trebuie să fie o scuză acest lucru. Din trei goluri primite unul a fost autogol. Unii dintre jucători nu şi-au respectat sarcinile defensive pe care le aveau. Ca să joci la FC Argeş trebuie să demonstrezi că meriţi acest lucru. Cred că la unii dintre ei li s-a urcat fotbalul la cap. În iarnă vom întări lotul pentru a ne lupta pentru câştigarea seriei”. În urma acestui rezultat, FC Argeş ocupă locul 2, cu 14 puncte, adunate în 7 etape. Liderul seriei rămâne CS Mioveni cu cele 21 de puncte, acumulate în 8 partide.

LPS Viitorul Piteşti – FC Argeş 4-0
FC Argeş Under 17: Eduard Sanda – Cristian Popescu, Andrei Neaţă, Mario Ivănescu, David Vochin – George Dinuţă, Cătălin Roşca, Yeldiyildiz Bahadîr, Remus Sterie – Ionuţ Loloţ, Ştefan Dradoman. Pe parcurs au mai intrat Mihai Paul, Costin Florea, Răzvan Voicu, Denis Crinu. Antrenor: Georgian Şerban.

LPS Viitorul Piteşti – FC Argeş 3-3
FC Argeş Under 19: Tobă – Stancu, Niţu, Stana, Cioacă – Dan Alexandru, Borţosu, Păun, Stan – Udrea, Ciucă. Antrenor: Petre Calotă.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.