Doar victoria contează în meciul cu Dinamo!

Cu mai puțin de 24 de ore înainte de partida cu Dinamo, meci care poate asigura prezența alb-violeților la barajul pentru Conference League, primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a ținut să transmită un mesaj fotbaliștilor echipei noastre. Edilul le cere jucătorilor alb-violeți să lupte pentru culorile clubului, pentru oraș și pentru fanii echipei noastre, care din motive independente de voința noastră, nu vor putea fi prezenți pe stadion.
Dragi suporteri ai echipei FC Argeș,
Vreau să trag un semnal de alarmă, acum cu 21 ore înainte de meciul cu Dinamo! Am fost foarte supărat după înfrângerea cu Viitorul, o echipă mult sub nivelul nostru!
Am solicitat conducerii clubului plata salariilor și tuturor primelor, atât pentru sezonul regulat, cât și pentru îndeplinirea obiectivului: rămânerea în Liga 1 și în sezonul următor.
Cu greu, lucrurile s-au rezolvat și ieri toată lumea a avut banii în conturi. Am crezut că acest efort va crea un declic în mintea jucătorilor noștri și vor spune: „Niciun club din România nu are plătile la zi! Trebuie și noi să răspundem cu aceeași monedă!”
Vin zilelele Piteștiului, voi chema la Pitești, toți marii jucători care au adus glorie acestui club.
Să ne bucurăm cu toții! Am discutat cu directorul Muzeului Județean, dl Cornel Popescu și, mâine, la obișnuita plimbare, înainte de meci, antrenorii Prepeliță și Ianovschi vor merge la muzeu cu echipa, unde, Cornel le va explica ce înseamnă un meci cu Dinamo, mai ales în actualele condiții. Le va arata cupa de la ultimul titlu și faptul că în interior există dovada că totul era pregătit pentru victoria lui Dinamo!!! Dar, marele Gicu Dobrin și extraordinarii săi colegi, s-au opus! Pentru Pitești! Pentru Argeș!
Acum, înțeleg că mulți dintre dumneavoastră aveți senzația ca nu vom juca corect. Cât timp voi fi lângă aceasta echipa, nu voi accepta așa ceva! Vă promit!
Din păcate, vad că Malele și Maric, dintr-o dată, simt dureri! Sunt șocat! Și de Malele, dar mai ales de Maric! Unde s-a lovit? În baie?
Mâine, înainte de meci, voi merge în vestiar și voi avea o discuție foarte fermă cu jucătorii. I-am înțeles mereu, acum trebuie sa fie alături de club! Sigur că avem nevoie de un singur punct, mâine, pentru a juca barajul pentru Conference League, cu Chindia. Dar eu vreau mai mult! Vreau victorie mâine și victorie la Mediaș! Vreau locul 7 sau, maxim 8!
Știe cineva cât înseamnă, în bani, diferența între locul 7 sau 8 și 10, unde putem ajunge, chiar dacă jucam barajul??? Enorm!
Vă rog să mă credeți că mi-aș fi dorit, din tot sufletul, să puteți fi mâine în tribună! Cu siguranță, ar fi fost mult mai ușor pentru mine!
Repet, singurul rezultat care mă va mulțumi mâine este: VICTORIA!
Hai, FC Argeș!