Două meciuri, două înfrângeri și cinci goluri încasate

FC Argeș continuă seria evoluțiilor oscilante din Liga de Tineret și Liga Elitelor U17. Cele două reprezentante ale clubului nostru s-au întors fără nici un punct din duelurile de pe Bega.

În Liga de Tineret, echipa pregătită de Robert Enache a pierdut la limită, scor 0-1, confruntarea de duminică, din deplasare, cu Ripensia Timișoara, din runda cu numărul 8 a acestei întreceri. Unicul gol al partidei a fost marcat de Butnărașu, în minutul 73, în urma unui corner de pe partea stângă, fotbalistul bănățean trimițând cu capul în plasă din fața porții.

În Liga Elitelor U17, piteștenii au fost de nerecunoscut, formația pregătită de Cristian Gheorghe cedând cu 0-4, în deplasarea de pe Bega, cu Ripensia Timișoara. Gazdele au condus ostilitățile de la un capăt la altul și nici o clipă nu s-a pus problema învingătorului. Cele două echipe argeșene se vor pregăti acum pentru duelurile de duminica viitoare, de la Curtea de Argeș, cu Universitatea Craiova.

⚽Liga de Tineret, Etapa 8, Seria Vest

Ripensia Timișoara – FC Argeș 1-0(0-0) ⚽A marcat: Butnărașu(min.73)

FC Argeș: Fabiano Bettini – Robert Ene, Radu Ciuciulete, Mario Amaradi(min.37 Ricardo Potoroacă), Mario Dobre – Antonio Petre, Alexandru Dinoci – Gino Oprescu(min.74 Loren Băluță), Andrei Stoica, Răzvan Covaci – Alexandru Florescu(min.46 Ramon Gașpar)

Rezerve neutilizate: Alexandru Stan, Geani Bălașa, Alexandru Bragă, Adrian Chiru

Antrenor: Robert Enache

 

⚽Liga Elitelor U17, Etapa 8, Seria Vest

Ripensia Timișoara – FC Argeș 4-0(1-0)

FC Argeș U17: Adrian Briciu – Alexandru Păun(min.69 Yanis Vlad), Mihai Militaru, Cosmin Păduraru, Adrian Manea(min.75 Ianis Dumitrache) – Andrei Ghiță(min.35 Luca Predescu), Ștefan Mehedințeanu – Andrei Badea, Andrei Stoenete(min.75 Raul Pasăre), Răzvan Dimcea(min.75 Călin Mușat) – Adelin Mircea

Rezerve neutilizate: Flavius Moțoi, Alberto Tudora

Antrenor: Cristian Gheorghe

 

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds