Două puncte pierdute

FC Argeș – Gaz Metan Mediaș 1-1(1-0)
Au marcat: Alexander Maes(min.7) / Ionuț Șerban(min.63 autogol)
FC Argeș a ratat șansa de a ieși din zona minată a clasamentului după ce a terminat la egalitate, 1-1, confruntarea de duminică, de pe propriul teren, cu Gaz Metan Mediaș. Disputa dintre argeșeni și ardeleni care a contat pentru runda cu numărul 17 din Casa Liga 1 a avut două reprize diametral opuse, prima dominată de echipa noastră, iar cea de-a doua, controlată în multe momente de oaspeți. Foto: Gabriela Neacșu
Alb-violeții au început foarte bine meciul și au fost foarte aproape de deschiderea scorului după doar câteva minute. Yuri Matias a respins de pe linia porții șutul lui Ionuț Șerban iar medieșenii au scăpat cu fața curată. La doar cinci minute după această ocazie a venit și golul. Belgianul Alexander Maes a trimis plasă cu o lovitură de cap din centrarea de manual a lui Tofan. Piteștenii își puteau dubla avantajul pe tabelă până la pauză, însă șutul lui Șerban a trecut la o palmă de buturile porții apărate de Răzvan Pleșca. Mediașul a reușit egalarea la jumătatea reprizei secunde, chiar la prima fază periculoasă, după o gafă uriașă a alb-violeților. Ronaldo Deaconu a centrat în careu, portarul Greab a ieșit greșit, iar Ionuț Șerban a deviat decisiv cu capul, în propria poartă. S-a terminat 1-1, după ce același Greab a avut o paradă salvatoare pe finalul partidei la șutul lui Ondrej Baco. În urma acestei remize, FC Argeș a urcat pe locul 15 al clasamentului, cu cele 15 puncte, acumulate în 17 etape. Următorul meci al echipei noastre este programat sâmbătă, de la ora 14.45, în deplasare, cu UTA Arad.
Caseta tehnică:
FC Argeş: Greab – Tofan, Maric, Deslandes, Muşat – Meza Colli, Şerban – Dumitru, Maes(min.73 Năstăsie), Drăghici – Mediop Ndiaye(min.73 Palic).
Rezerve neutilizate: Micle, Leca, Turda, Şerbănică, Grecu, Honciu, Barbu. Antrenor: Mihăiță Ianovschi.
Gaz Metan Mediaș: Pleşca – Butean, Baco, Yuri de Sousa, Trif – Santos da Silva, Pambou (min.46 Alceus) – Ciocan (min.12 Ze Manuel), Deaconu(min.90 Idrisa Sambu), Valente (min.73 Chamed)– Niţu(min.46 Costea).
Rezerve neutilizate: Alexandru Buzbuchi, Roberto Romeo, Ionuț Larie, Ovidiu Horșia, Jose Manuel Oliveira. Antrenor: Aurelian Bogdan Pătrașcu.
Cartonașe galbene: Deslandes / Yuri Matias
Arbitru: Horia Mladinovici
Asistent 1: Marius Badea
Asistent 2: Alexandru Filip
Arbitru de rezervă: Sorin Costreie
Observator joc: Constantin Tolea
Observator arbitri: Constantin Ștefan.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds