Două victorii și o înfrângere pentru juniorii alb-violeți

La sfârșitul săptămânii trecute s-a disputat o nouă etapă în competițiile de juniori organizate de Federația Română de Fotbal. Cele trei echipe ale clubului nostru au înregistrat două victorii și o înfrângere.

Au pierdut disputa cu liderul seriei

FC Argeș a pierdut cu 1-4, confruntarea de sâmbătă, de pe propriul teren, cu Universitatea Craiova, din runda cu numărul 9 a Liga Elitelor U16, golul echipei noastre fiind reușit de Andrei Badea. Din cauza unor problemelor medicale, piteștenii nu s-au putut baza în disputa cu liderul seriei pe Militaru, Stoica și Pîrvu, jucători cu prezențe la reprezentativele României Under 15 și Under 16. În urma acestui insucces, echipa pregătită de Cătălin Oprea ocupă locul 4 al seriei a III-a, cu 30 de puncte, cu opt mai puțin decât CSM Vâlcea, ocupanta ultimei trepte a podiumului. În următoarea rundă, ultima a seriei a treia, programată sâmbătă, 30 aprilie, de la ora 10.00, FC Argeș se va deplasa în Capitală, pentru duelul cu FCSB, ocupanta locului 2.

FC Argeș U16: Bettini – Păduraru, Păun, Pasăre, Dimcea – Manea, Mehedințeanu, Stoenete, Predescu – Badea, Grigore. Pe parcurs au mai intrat Iosifescu, Ionică, Nistor, Stan și Briciu. Antrenor: Cătălin Oprea.

 

Succes la limită

FC Argeș U17 a obținut o nouă victorie în Campionatul Național U17. Formația pregătită de Daniel Ghiță s-a impus cu 1-0, în deplasarea de sâmbătă, cu CS Mioveni. Reușita alb-violeților au fost semnată de Gino Oprescu. În urma acestui succes, argeșenii ocupă locul 1, în seria a V-a a play-off-ului, cu 56 de puncte. În runda următoare, programată duminică, 1 mai, de la ora 14.00, FC Argeș va întâlni acasă, pe AFC Inter Stars Sibiu 2020.

FC Argeș U17: Frumuzache – Potoroacă, Chiriță, Amaradi, Chiru – Dobre, Stoica, Dinoci, Matei -Tobias, Gino Oprescu. Pe parcurs au mai intrat Dică, Pană, Duțu și Slăvilă.  Antrenor: Daniel Nicolae Ghiță.

 

Pe prima treaptă a podiumului

FC Argeș U19 nu a avut nici un fel de probleme în confruntarea de sâmbătă, din deplasare, cu CS Mioveni. Alb-violeții s-au impus cu 4-1, golurile echipei noastre fiind reușite de Alexandru Sin și Mario Mitoi(3). În urma acestui succes, formația pregătită de Robert Enache se menține pe locul 1, cu 53 de puncte, cu 6 mai mult decât LPS Pitești. În următoarea etapă, alb-violeții vor întâlni duminică, 1 mai, de la ora 12.00, pe propriul teren, pe AS FC Interstar Sibiu, ocupanta locului 4, cu 32 de puncte.

FC Argeș U19: Grigore – Drăgoescu, Oprea, Bălașa, Mălin – Dobra, Găleșanu, Țurlea, Sin – Mitoi, V.Tudor. Pe parcurs au mai intrat Bucur, Aguță, Crivăț, Mănoiu, Voicana, Militaru, Mitrache, Rosapinta și Cruceru. Antrenor: Robert Enache.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds