Drum lin printre stele, Niculae Vameșu!

Clubul FC Argeș deplânge trecerea în neființă a profesorului Niculae ”Bebe” Vameșu, fost antrenor la școala de fotbal ”Aripi Pitești”. Reputatul tehnician a încetat din viață duminică, în ziua de Paște, la vârsta de 75 de ani.

Împreună cu Mihai Georgescu și Gabriel Trandafirescu, Vameșu a lansat în fotbalul mare zeci de fotbaliști, printre cei mai cunoscuți fiind Jean Barbu, Jean Vlădoiu, Dani Coman, Vali Năstase, Constantin Gâlcă, Gabi Amărăzeanu, Nelu Ceaușu, Marius Priseceanu, Gabi Dumitru, Ferenț Popescu, Iulian Crivac, Lucian Marinescu, Marius Foro, Mircea Stan, Florin Mocanu, Cornel Șerban, Cristi Negru și Cristian Tănase.

Cumplita veste a fost dată de apropiații regretatului antrenor: ”Cu adâncă durere în suflet, anunțăm trecerea în neființă a celui care a fost tatăl şi bunicul nostru, profesor Niculae Bebe Vameşu. Corpul neînsuflețit este depus la capela bisericii ortodoxe Sfânta Treime din strada Primăverii nr. 7. Slujba de înmormântare va avea loc miercuri, 19 aprilie 2023, la 12:00. Te vom păstra veşnic viu în inimile noastre”, a transmis familia fostului antrenor.

FC Argeș transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!