Duel argeşean pentru supremaţie!

CS Mioveni – FC Argeş, marţi, ora 19, Digi Sport, Telekom Sport, Look TV

FC Argeş se pregăteşte pentru cel mai aşteptat meci de către toată suflarea fotbalistică din întreg judeţul. Echipa pregătită de Nicolae Dică va întâlni marţi, de la ora 19, în deplasare, pe CS Mioveni. Confruntarea dintre galben-verzi şi alb-violeţi este una mai specială având în vedere orgoliile existente între cele două tabere. 
Ambele echipe au un moral destul de bun înaintea meciului direct, CS Mioveni ocupând locul 5, cu cele 7 puncte acumulate în cele trei etape jucate, în timp ce FC Argeş se situează pe locul 7, cu 6 puncte. Nicolae Dică, antrenorul echipei noastre îşi doreşte ca elevii săi să confirme forma bună prin care trece echipa şi să se impună în faţa concitadinei: „Ne aşteaptă o partidă grea. Vom avea în faţă o echipă bună cu jucători care evoluează de mult timp împreună. Cei de la Mioveni au început foarte bine campionatul şi din acest motiv spun că ne aşteaptă o partidă dificilă. Este adevărat că jocul este considerat un derby, dar jucătorii mei trebuie să fie pregătiţi pentru orice joc, nu doar pentru cele cu o conotaţie aparte. Până la urmă este un joc de fotbal. Sunt trei puncte sunt puse în joc şi trebuie să facem tot posibilul să le câştigăm. Nu trebuie să ne gândim ce se va întâmpla dacă vom învinge sau dacă vom pierde. Pentru un fotbalist este foarte important să joace cu stadionul plin, atitudinea va fi una pozitivă. Mă bucur că oamenii au început să vină la stadion în număr cât mai mare. Am spus-o după jocul din prima etapă că regretul meu cel mai mare nu a fost că am pierdut meciul cu Ripensia, ci acela că nu am putut să-i facem fericiţi pe oamenii care au venit la stadion. Le promit fanilor că jucătorii vor da totul la fiecare meci pentru a câştiga, atât cât vor putea aceşti copii”.
#”Mioveniul, o echipă bună”
Dică are destul de multe date despre adversar: „Mioveniul are jucători cu mare experientă. Au adus în zona centrală jucători cu experientă, Anghelina şi Raul Costin, în faţă au fotbalişti de viteză, Balint, Coşereanu, Hergheligiu, Măzărache. Am urmărit Mioveniul în ultimele două jocuri. Mi-a plăcut!. Este o echipă care încearcă să joace un fotbal ofensiv, să pună presiune pe adversar, o echipă bună a campionatului din Liga 2. Noi trebuie să ne mobilizăm la maximum, indiferent de adversarul pe care îl vom avea în faţă şi să câştigăm”.

Dică mai aşteaptă jucători
Nicolae Dică, managerul echipei noastre, intenţionează să întărească lotul de jucători având în vedere că FC Argeş va intra în competiţie şi în Cupa României: „Îmi mai doresc jucători. Sper ca Prepeliţă să semneze zilele următoare. Mai vreau şi un atacant. Chiar astăzi va mai veni un jucător. Trebuie să avem un lot numeros şi valoric pentru că avem meciuri multe. O să vină şi Cupa României şi îmi doresc şi un parcurs cât mai bun şi cât mai lung”.

Buleică, indisponibil
În confruntarea de marţi seară cu CS Mioveni, Nicolae Dică nu se va putea baza pe unul dintre jucătorii experimentaţi ai echipei. Este vorba de mijlocaşul Alin Buleică care nu va putea evolua din cauza unor problerme medicale. Oficialul argeşean are soluţii pentru înlocuirea acestuia şi speră ca cel care va intra în teren să se achite cu bine de sarcinile trasate.

Campionat echilibrat
Tehnicianul grupării din Trivale prevede un sezon echilibrat şi nu este surprins de rezultatele înregistrate în primele patru etape din noul sezon competiţional: „Campionatul este echilibrat, am anticipat înainte acest lucru. Chiar dacă sunt echipe cu punctaj maxim, precum Buzăul şi Turnu Măgurele, nu văd o echipă anume care să câştige toate jocurile. Echipele la care mă aşteptam să tragă la promovare sunt în faţă şi practică un joc bun. Cred că pot ţine ritmul, însă după 9-10 etape se vor şti în mare măsură echipele care se vor bate la promovare şi cele care se vor lupta pentru evitarea retrogradării” a spus Dică la conferinţa de presă premergătoare partidei cu CS Mioveni.