Duel cu o nou-promovată

FC Argeș – Universitatea Cluj, vineri , ora 18.30, Digi Sport, Prima Sport, Orange Sport

FC Argeș are ocazia să se revanșeze în fața fanilor după eșecul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din runda cu numărul 2 a acestui sezon competițional. Echipa noastră întâlnește vineri, de la ora 18,30, pe stadionul Nicolae Dobrin, pe Universitatea Cluj, una dintre formațiile de tradiție din fotbalul românesc.

 

Chiar dacă ardelenii vin în Trivale din postura de nou-promovată, piteștenii vor avea în față un adversar redutabil. Universitatea Cluj se anunță a fi o nucă tare după ce a remizat în acest start  de sezon cu FCSB și Universitatea Craiova, două dintre formațiile care și-au anunțat candidatura la titlu.

Alb-violeții vor să demonstreze că eșecul de la Sfântu Gheorghe a fost un accident și nu concep decât victoria. Înaintea acestui duel, FC Argeș ocupă locul 10, cu 3 puncte, iar U Cluj se situează pe poziția a 12-a a ierarhiei, cu 2 puncte. Antrenorul Andrei Prepeliță și mijlocașul Alexandru Ișfan au prefațat duelul din Trivale în cadrul conferinței de presă săptămânale organizate de clubul nostru.