Duel pentru puncte cu dâmbovițenii

FC Argeș – Chindia Târgoviște, duminică, ora 13.30, Digi Sport, Prima Sport, Orange Sport

Liga Profesionistă de Fotbal a programat în acest week-end o nouă etapă de campionat. FC Argeș va întâlni duminică, de la ora 13.30, pe propriul teren, pe Chindia Târgoviște, una dintre echipele care se va lupta pentru rămânerea în prima ligă.

Piteștenii au moralul bun după succesul din derby-ul local cu CS Mioveni și nu concep decât victoria. Chindia nu a evoluat în runda precedentă, LPF amânând meciul cu Universitatea Craiova, una dintre cele trei reprezentante ale României implicate în lupta pentru calificarea în grupele Conference League. După 6 etape, FC Argeș ocupă locul 8, cu 9 puncte, iar Chindia, locul 14, cu doar 2 puncte. Cu un eventual succes, piteștenii pot urca pe locurile de play-off. Antrenorul Andrei Prepeliță și mijlocașul Ionuț Șerban au prefațat duelul cu dâmbovițenii în cadrul conferinței de presă săptămânale organizate de clubul nostru.

🆕Vino la meci și poți câștiga un iPhone 13!

FC Argeș le-a pregătit o surpriză fanilor alb-violeți. Cei care își vor cumpăra bilete la meciul cu Chindia, dar și abonații, vor participa la o tombolă, premiul fiind un telefon iPhone 13. Premiul este oferit de Mozzart Bet Romania, partenerul clubului nostru.

⚠Important!

La tombolă pot participa doar persoanele care au peste 18 ani. Spectatorii sunt rugați să păstreze cotorul biletului pe care este imprimată seria. Câștigătorul tombolei va fi desemnat la pauza meciului FC Argeș-Chindia Târgoviște.