Duel pentru puncte între fostele campioane ale României

UTA Arad – FC Argeş, sâmbătă, ora 16.30, Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport
La sfârşitul acestei săptămâni, Liga Profesionistă de Fotbal a programat o nouă etapă de campionat în Casa Liga 1. FC Argeş va întâlni sâmbătă, de la ora 16.30, în deplasare, pe UTA Arad. Duelul de pe stadionul Francisc Neuman, dintre fostele campioane ale României care au în palmares 8 titluri, contează pentru runda cu numărul 18 a acestei ediţii de campionat, a treia a returului.
Piteştenii abordează acestă partidă de pe locul 15 al clasamentului, cu cele 15 puncte, acumulate în 17 etape, în timp ce arădenii se situează pe locul 9, cu 21 de puncte. În meciul din turul campionatului, disputat pe arena din Trivale, cele două echipe au terminat la egalitate, 1-1, fiind primul punct acumulat de argeşeni la revenirea în primul eşalon. Arădenii au deschis scorul prin Bustea, iar argeşenii au restabilit egalitatea prin Cephas Malele, golgheterul echipei noastre. Ambele formaţii au început bine returul, UTA acumulând 4 puncte, din jocurile cu Viitorul Constanţa şi FC Voluntari, în timp ce FC Argeş a adunat tot 4 puncte, dar din confruntările cu FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş. Andrei Prepeliţă, antrenorul echipei noastre, şi fundaşul Andrei Tofan, sunt convinşi că FC Argeş poate obţine un rezultat bun în această deplasare.
Prepeliţă: „Nu ne gândim decât la victorie!”
Tehnicianul grupării din Trivale îşi doreşte ca echipa să continue parcursul bun din acest început de retur.
Prepeliţă a explicat cum va aborda partida cu UTA Arad şi le-a cerut elevilor săi să fie concentraţi pe toată durata meciului: „Plecăm de la premisa să nu primim gol, să avem o organizare defensivă foarte bună. I-am analizat pe cei de la UTA, le-am arătat şi jucătorilor analiza. Ştim ce puncte forte au. Sunt o echipă solidă, o echipă care primeşte greu gol, chiar dacă în ultima etapă din tur au încasat 6 goluri. În acest început de retur de campionat s-au mai pus la punct. Ne aşteptă un meci greu, dar cred că jucătorii noştri au un moral bun pentru că le-a revenit încrederea. Nu ne gândim decât la victorie. Am obţinut 4 puncte în primele două etape ale returului, dar tot timpul este loc de mai bine… Sunt punctele noastre muncite. Băieţii au făcut un efort bun şi la ultimul meci. I-am felicitat. A fost o fază fixă din care am primit golul. Îmi doresc să fie constanţi pe durata celor 90 de minute, să nu îşi piardă concentrarea, să nu piardă organizarea tactică, pentru că sunt multe meciuri în care orice punct este important”.