Dumitrașcu, Prepeliță și Ianovschi, în echipa etapei a 13-a din Casa Liga 1

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat echipa ideală a etapei a 13-a din Casa Liga 1. Printre cei unsprezece jucători nominalizați de LPF se regăsește și un fotbalist de la FC Argeş. Este vorba de mijlocașul Denis Dumitrașcu care a avut o evoluțíe bună în confruntarea de sâmbătă, din deplasare, cu FC Voluntari, câștigată de alb-violeți cu 2-0. Antrenorul etapei a fost desemnat cuplul Prepeliță-Ianovschi.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 13-a:

PORTAR

Răzvan Ducan (CS Mioveni / 20 de ani) – Tânărul portar al celor de la CS Mioveni a apărat un penalty şi a avut alte câteva intervenţii decisive, prin care a contribuit la punctul scos de argeşeni.

FUNDAŞI

Guilherme Garutti (CS Mioveni / 27 de ani) – A fost un pericol pentru adversari la fazele fixe. A înscris primul său gol în Liga 1 şi a mai avut o altă ocazie mare.

Rachid Bouhenna (CFR Cluj / 30 de ani) – A făcut un meci fără greşeală în defensivă şi a marcat primul gol în tricoul clujenilor.

Bogdan Racovițan (FC Botoşani / 21 de ani) – Şi-a trecut în cont primul gol în principala competiţie internă. Fundaşul grupării moldave este integralist în acest sezon.

MIJLOCAŞI

Deian Sorescu (Dinamo / 24 de ani) – A depus un efort consistent pe toată durata meciului. I-a pasat decisiv lui Torje, care a înscris golul dinamoviştilor în derby.

Juan Passaglia (UTA / 32 de ani) – A dominat centrul terenului, unde a făcut perfect legătura între compartimentul defensiv şi cel ofensiv.

Nicolae Carnat (Rapid / 23 de ani) – A înscris un gol spectaculos, graţie căruia giuleştenii au rămas neînvinşi în acest sezon pe teren advers.

Denis Dumitrașcu (FC Argeş / 26 de ani) – Introdus pe teren în repriza secundă, a înscris primul gol al argeşenilor, deschizându-le drumul spre o nouă victorie.

ATACANŢI

Ioan Hora (UTA Arad / 33 de ani) – Experimentatul vârf al arădenilor, aflat la al 15-lea sezon pe prima scenă, a înscris o dublă şi a ajuns la 61 de goluri marcate în Liga 1.

Claudiu Bălan (FC U Craiova / 27 de ani) – Prin golul reuşit, al treilea în acest sezon, a deschis drumul oltenilor spre o victorie mult aşteptată.

Andrei Ivan (Universitatea Craiova / 24 de ani) – Continuă evoluţiile formidabile din acest sezon, în care a strâns 4 goluri, două pase decisive şi a scos trei penalty-uri.

ANTRENORUL ETAPEI

Andrei Prepeliţă şi Mihai Ianovschi (FC Argeş) – Piteştenii s-au impus la Voluntari şi au ajuns la șapte meciuri la rând fără înfrângere. Ambele goluri au fost marcate de jucători trimişi în teren pe durata partidei.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds