Eduard l-a pus la zid pe centralul Marian Barbu pentru penalty-ul neacordat: ”Este o infracțiune împotriva muncii noastre!”

Dinamo s-a impus cu 1-0 în confruntarea de vineri seară, de la Pitești, cu FC Argeş după o gravă eroare de arbitraj şi după o greşeală a portarului George Micle. La finalul partidei, antrenorul Augustin Eduard s-a arătat dezamăgit de prestaţia elevilor săi, dar şi de arbitrul partidei care nu a văzut penalty la faza din prelungiri.

Tehnicianul echipei noastre a spus că centralul Marian Barbu a viciat rezultatul final: „Sunt de la 8 ani în fotbal, de 50 de ani, dar nu am văzut aşa ceva. Ne consumăm sănătatea, ne zdrobim nervii, familiile noastre suferă din cauza vieţii noastre…. e inadmisibil. Este clar, este un flagrant, o infracţiune. Este împotriva muncii unor oameni, este un furt împotriva muncii. E placaj, efectiv s-a aruncat pe atacantul nostru. Şi să dai… nu am înţeles ce s-a dat. Fault la cine? Unde? Avem şi noi ochi, nu suntem chiori. Se vede ca lumina zilei. Nici la rugby…„.

#”O poziționare total aiurea!”

Tehnicianul consideră că portarul George Micle are o mare vină la golul marcat de Camara: „Este de neimaginat, de neexplicat pentru mine, ce făcea tânărul Micle la 16 metri, să îl surprindă o minge aproape de la jumătatea terenului. Deci lucrurile astea nu se pot antrena, nu ai cum să te lupţi cu arbitrul şi cu o poziţionare total aiurea. Într-adevăr, e tânăr, nu vreau să îi aduc multe acuze, numai că ne-a făcut să începem de la 1-0″ a spus Eduard la flash-interviul de după meci.