Egal în al cincelea amical!

#FC Argeș – Petrolul Ploiești 0-0

FC Argeș a disputat în această după amiază cel de-al cincelea meci de verificare din această perioadă precompetițională. Echipa noastră a terminat la egalitate, 0-0, confruntarea cu Petrolul Ploiești, liderul seriei a treia, din liga a treia.

Disputa de pe terenul 3 al stadionului Nicolae Dobrin a fost un test util pentru antrenorii ambelor echipe care au putut rula tot lotul de jucători pe care l-au avut la dispoziție în încercarea de a găsi cea mai bună formulă de echipă cu care să înceapă returul campionatului. Chiar dacă meciul nu a fost unul cu multe ocazii de gol, determinarea, ambiția și ritmul partidei a fost unul foarte bun, peste media ligii secunde. Cele mai mari ocazii de gol le-au avut argeșenii, care dacă erau mai atenți pe faza ofensivă, câștigau lejer acest meci. Piteștenii puteau deschide scorul încă din minutul 20, când Ionuț Năstăsie, rămas singur cu portarul găzarilor, a trimis peste poartă!. Câteva minute mai târziu, Raul Costin l-a copiat pe colegul său și a tras peste transversală din centrul careului. Nici Dorinel Oancea nu a fost mai inspirat la finalizare, șutul său din 10 metri trecând peste bară. Imediat după pauză, FC Argeș și-a trecut în cont o mare ocazie de gol. Robert Grecu a trimis în forță de la marginea careului, însă șutul acestuia a fost respins în corner, de la rădăcina barei, de către Bolboașă. Când gooal-keperilor prahovenilor a fost bătut, s-a opus transversala la șutul lui Andrei Nilă, din finalul părții secunde a meciului. 

Caseta tehnică:

FC Argeș: Nicușor Grecu – Oancea, Ciucă(min.46 Mihăescu), Vișa, Șerbănică – Robert Grecu, Raul Costin, Tăbăcariu(min.29 Panait-min.57 Cotigă), Șerban – Năstăsie, Buhăescu. Pe parcurs au mai intrat Martin, Tofan, David, Stoica, Nilă și Alin Popa. Antrenor: Emil Săndoi. 

Petrolul Ploiești: Bolboașă – Antoche, Ichim, Olaru, Șain -Chindriș, Andor, Veliser, Popescu – Păun, Arnăutu. Pe parcurs au mai intrat Johan Ella, Avram, Prunescu, Frîncu, Ticu, Catană, Nițescu, Ene, Cîrjan, Ciocîlteu și Lambru. Antrenor: Romică Ciobanu. 

Două cartonașe roșii!

Confruntarea dintre argeșeni și prahoveni nu a fost una chiar amicală. În minutul 57, ambele echipe au încasat câte un cartonaș roșu în urma unui fault nesancționat de arbitru. Mijlocașul Andrei Panait a fost lovit de Ichim la mijlocul terenului, iar cavalerul fluierului, deși era aproape de fază, nu a dat nimic. Jucătorul echipei noastre s-a îndreptat amenințător către adversar pentru a-i cere socoteală, iar între cei doi a avut loc un schimb mai dur de cuvinte. Spiritele s-au încins când au intervenit și ceilalți jucătorii ai ambelor echipe. La mijlocul terenului s-a creat un meleu și a fost nevoie de intervenția oficialilor ambelor tabere pentru a potoli spiritele. După ce lucrurile s-au calmat, atât Panait, cât și Ichim au primit cartonașe roșii și au fost eliminați. În locul celor doi, Emil Săndoi și Romică Ciobanu au introdus alți jucători pentru ca ambele echipe să nu evolueze în inferioritate numerică. Panait și Ichim s-au împăcat la finalul partidei și au pus acel moment de nervozitate pe seama tensiunii din teren. 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.