Egal în cel de-al doilea amical!

#FC Argeș – FC Aninoasa 1-1(1-1)
FC Argeș a remizat în această după amiază în cel de-al doilea amical disputat în această perioadă precompetițională. Echipa noastră a încheiat la egalitate, 1-1, confruntarea cu FC Aninoasa, formație de liga a treia care activează în aceeași serie cu CS Mioveni II și Atletic Bradu.
Disputa de pe sinteticul de la Bradu a fost un test util pentru antrenorii ambelor echipe care au avut posibilitatea de a rula tot lotul pe care l-au avut la dispoziție pentru a vedea potențialul fiecăruia și de a găsi cele mai bune formule de joc. Alb-violeții au început în forță partida și au pus presiune pe adversar încă din debutul meciului. Piteștenii și-au trecut în cont două mari oportunități de a deschide scorul încă din primele minute ale disputei. Mai întâi, Buhăescu a reluat peste bară, din fața porții, din centrarea lui David, iar apoi Cătălin Stan a șutat peste transversală din interiorul careului. Contrar cursului jocului, dâmbovițenii au fost primii care au deschis scorul. În minutul 12, Maican a prins un șut de senzație de la 25 m care s-a oprit în plasa porții apărată de Popescu. Argeșenii au restabilit egalitatea cinci minute mai târziu prin Alin Popa care după ce a fost servit ca la carte de mijlocașul Andrei David, a trimis cu sete, la colțul lung. Până la pauză, echipa noastră și-a mai creat și alte oportunități de a mai înscrie, însă Alin Popa și Buhăescu au ratat din poziții foarte bune. După pauză, tehnicienii ambelor echipe au schimbat garniturile în încercarea de a da șansă să joace tuturor fotbaliștilor pe care îi au în lot. Cele mai mari oportunități de a marca ale alb-violeților le-au avut Robert Grecu, care rămas singur cu portarul advers, a trimis pe lângă poartă și Ionuț Năstăsie care a a tras milimetric pe lângă buturi, din centrul careului. Aninoasa a avut și ea o bună oportunitate de a înscrie pe final, însă Nicușor Grecu a reușit să blocheze, în extremis, șutul lui Nedelea din câțiva metri.

FC Argeș, I repriză: Popescu – Oancea, Ciucă, Vișa, Stan – Cruceru, Raul Costin, Alin Popa, Bîrzan -David, Buhăescu.
FC Argeș, a II-a repriză: Nicușor Grecu – Tofan, Cotigă, Panait, Șerbănică – Tăbăcariu, Năstăsie, Șerban, Cătălin Barbu – Robert Grecu, Mădălin Martin. Antrenor: Emil Săndoi.
FC Aninoasa: Prisăceanu – Diță, Năstase, Marina, Neaga – Călinescu, Maican, Grigorescu, George Matei – Blas, Leotescu. După pauză au mai intrat Grigore, Pahonțu, Dinu, Codroiu, Mitrea, Alexandru Matei și Nedelea. Antrenor: Cristi Bălașa.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.