Egal în al treilea amical!

FC Argeş – Turris Turnu Măgurele 1-1(0-1).
Au marcat: Cătălin Barbu(min.53 pen.) / Haită(min.19)

FC Argeș a terminat la egalitate, 1-1, în confruntarea de sâmbătă seară cu Turris Turniu Măgurele, nou-promovată în eșalonul secund. Pentru echipa noastră a fost cel de-al treilea meci de pregătire din această perioadă precompetițională și al treilea egal, în primele două partide alb-violeții încheind nedecis, 0-0, cu Chindia și 1-1 cu Concordia Chiajna.


Chiar dacă este o nou-promovată, trupa lui Erik Lincar se anunță încă de pe acum o nucă tare pentru formațiile cu pretenții la promovare datorită campaniei de achiziții făcută. Turris a deschis după 18 minute prin Haită. Mijlocașul împrumutat de la Viitorul Constanța a trimis lângă rădăcina barei iar portarul Robert Popa a trebuit să se recunoască învins. Argeșenii au avut șansa să restabilească egalitatea până la pauză, însă lovitura de cap a lui Cătălin Barbu, din careul mic, nu a prins cadrul porții. După revenirea de la cabine, FC Argeș a crescut presiunea pusă pe asdversar. Blejdea și-a trecut în cont o mare ocazie de gol, însă gooal-keperul oaspeților a respins cu piciorul în corner. Același Blejdea a fost faultat în careu, un minut mai târziu, iar centralul Robert Avram a indicat lovitură de pedeapsă care a fost transformată de Cătălin Barbu. Până la finalul partidei, cele două echipe au încercat să mai înscrie încă o dată, însă nu au reușit. Alb-violeții și-au mai trecut în cont două șanse prin Matiș și Dănescu, în timp ce replica oaspeților a venit prin Radu și Cristi Bud, portarul Agachi având o intervenție excelentă în fața fostului atacant venit în această vară de la CFR Cluj. Și în aceast test, Nicolae Dică a introdus în teren toți jucătorii pe care i-a avut în lot, cu excepția portarului Tavi Popescu și a mijlocașului Ionuț Năstăsie care se confruntă cu probleme medicale, în încercarea de a da șanse egale tuturor.

Caseta tehnică:

FC Argeş: Robert Popa – Buleică Alin, Vişa Bogdan, Şerbănică Dan, Muşat Nicolae- Panait Andrei, Şerban, Barbu Cătălin, Matiş Răzvan – Blejdea Andrei, Buhăescu Vasile. Rezerve: Agachi Sebastian, Popescu Tavi, Alin Popa, Dănescu, Oprescu, Motroc Vlad, Ungur, Brînzan Denis, Popescu Patrick, Cocian Angelo, Stan Antonio, Oancea Dorinel, Năstăsie Ionuţ, Tofan Andrei. Antrenor: Nicolae Dică.

Turris Turnu Măgurele: Rus – Călinţaru, Sălcianu, Ispas, Matei – Acolatse, Pană, Haită, Ciobanu – Voicu, Bud. Rezerve: Duţu, Juncănaru, Radu, Mitrea, Savin, Tescan, Ciutică, Marin. Antrenor: Erik Lincar.

Cum s-au marcat golurile:
min.18: 0-1! Gol Măgurele! Haită deschide scorul cu un şut pe jos, de la 20 m.
min.53:1-1! Gol FC Argeș! Cătălin Barbu transformă lovitura de la 11 m și restabilește egalitatea.