Egal în cel de-al doilea amical!

FC Argeş – Academica Clinceni 1-1(0-0).
Au marcat: Buleică(min.56)/Gliga(min.68).

FC Argeș a disputat sâmbătă dimineață cel de-al doilea meci de verificare din această vară. Echipa noastră a remizat 1-1, în confruntarea de pe stadionul Nicolae Dobrin cu FC Academica Clinceni, formație preluată de curând de Vasile Geambazi, finanțatorul din acte al FCSB.
Întărită cu jucători care au evoluat mai puțin la vicecampioana României, Academica Clinceni s-a dovedit a fi o nucă destul de tare pentru alb-violeți care vin după zece zile de cantonament. Prima repriză a fost una destul de săracă în ocazii, atât piteștenii cât și ilfovenii preferând să aștepte greșeala adversarului. Singurele oprtunități notabile au fost șutul lui Nilă care nu a prins spațiul porții și lovitura de cap a lui Dobrescu care a trecut milimetric peste transversală. După revenirea de la cabine, ocaziile de gol la ambele porți au început să apară. Alb-violeții au deschis scorul la zece minute după pauză prin Buleică care a reluat în plasă centrarea lui Tăbăcariu. Bucuria echipei noastre nu a durat decât 13 minute. Ilfovenii au restabilit egalitatea prin Gliga, care după ce a trecut de câțiva fundași argeșeni, a trimis în plasă, cu un șut la colțul lung. După ce a restabilit egalitatea, Academica a forțat desprinderea pe tabelă. Ilfovenii și-au mai trecut în cont alte câteva ocazii prin Șandru și Blejdea. Replica piteștenilor a venit prin Buhăescu, însă șutul acestuia din interiorul careului a fost respins de un fundaș. Partida din Trivale a fost un test util pentru cei doi tehnicieni care au putut rula toți jucătorii pe care îi au în lot. Atât Emil Săndoi, antrenorul echipei noastre, cât și Ilie Poenaru, tehnicianul oaspeților, au împărțit lotul în două echipe în încercarea de a da minute în mod egal fiecărui fotbalist. Următorul amical al echipei FC Argeș este programat marți, 17 iulie, de la ora 11, pe terenul central al stadionului Nicolae Dobrin, adversar urmând a fi FC Balotești, colega de serie a piteștenilor din eșalonul secund.

Caseta tehnică:
FC Argeş, I repriză: Ureche – Tofan, Turda, Vişa, Stan – Popa, Costin, Panait, Barbu – Năstăsie, Nilă. Antrenor: Emil Săndoi.
Academica Clinceni, I repriză: Vîlceanu – Achim, Dinu, Patriche, Bogdan Barbu – Olariu, Gheorghe Costin, Horjia, Paţurcă – Ion Robert, Dobrescu. Antrenor: Ilie Poenaru.

FC Argeş, a II-a repriză: Popescu(min.60 Nicușor Grecu) – Şerbănică, Gugu, Hreniuc, Tofan – Olteanu, Şerban, Tăbăcariu, Robert Grecu – Buleică, Buhăescu.
Academica Clinceni, a II-a repriză: Andrei Cristi(min.60 Achiriloaiei) – Pham, Găină, Şandru, Mitrov – Nicola, Gliga,Bărbulescu, Blejdea, Robert Ion, Adrian Şut.

Arbitri: Iulian Călin, Romică Bîrdeș, Gabriel Stroe.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.