Eliminare dramatică din Cupa României!

Flacăra Horezu – FC Argeș 2-1(1-0).
Au marcat: Mansour(min.26), Cristi Munteanu(min.90) / Blejdea(min.81)

FC Argeș a fost eliminată miercuri seară din Cupa României după ce a pierdut cu 2-1, confruntarea din deplasare, cu Flacăra Horezu, din turul IV al acestei întreceri.  Sursa foto: Pro Sport
Formația de liga a treia s-a dovedit a fi o nucă extrem de tare pentru alb-violeți care nu au reușit să treacă în faza următoare a competiției de acest adversar de eșalon inferior care are în componență mulți jucători experimentați trecuți prin primele două ligi ale fotbalului românesc. Gazdele au reușit să deschisă scorul în minutul 26 prin fostul atacant al Timișoarei, Gueye Mansour, care a marcat cu capul, din interiorul careului, în urma unei faze fixe. Replica echipei noastre a venit prin Buhăescu care nu l-a putut învinge pe portarul Flacărei din poziție ideală. O bună șansă de gol a avut și mijlocașul Nini Popescu, însă acesta a trimis direct în zid din lovitură liberă de la 16 m. La jumătatea părții secunde, același Mansour putea face dubla, însă lovitura sa de cap nu a prins cadrul porții. Piteștenii au restabilit egalitatea cu aproape zece minute înainte de final prin Blejdea care a finalizat cu un șut la colțul lung, o combinație cu Panait. Când centralul partidei se pregătea să fluiere finalul celor 90 de minute, iar spectatorii prezenți de două reprize suplimentare de prelungiri, Horezu a dat lovitura prin Cristi Munteanu. În urma unei lovituri libere, căpitanul vâlcenilor s-a înălțat peste defensiva piteșteană și a trimis cu capul în plasă!. S-a terminat 2-1 pentru Flacăra Horezu, rezultat în urma căruia FC Argeș a părăsit prematur competiția KO și nu într-un mod tocmai plăcut.

Caseta tehnică:

Flacăra Horezu: D. Vlădoiu – Samson, Cip. Dinu, Cr. Munteanu (cpt.), Covaschi, Precup, Olteanu, Ad. Popa, Seb. Preda (min.70 Simeanu), Gab. Georgescu (min.83 Stănică), Mansour (min.90+1 R. Nistor).
Rezerve neutilizate: Dr. Constantinescu – Vl. Bălan, Băzăchie, Sinescu, I. Nuţă
Antrenor: Adrian Popa.

FC Argeş: Ducan – Dănescu, Turda (cpt.), Motroc, Moihedja (min.40 Şerbănică) Panait, Brînzan, Alin Popa (min.55 Barbu), Nini Popescu, Oancea (min.68 Blejdea), Buhăescu.
Rezerve neutilizate: Agachi – Szecui, I. Oprescu
Antrenor: Nicolae Dică