Eliminați din Cupa României de un adversar modest!

Viitorul Pandurii Tîrgu Jiu – FC Argeș 1-0(0-0)
A marcat: Cioiu (min.88)

FC Argeș a fost eliminată din Cupa României în faza șaisprezecimilor după ce a pierdut cu 0-1, confruntarea de sâmbătă după-amiază, de la Târgu Jiu, cu Viitorul Pandurii, formație care activează în liga a doua. foto: Bogdan Craioveanu
Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Cioiu, cu două minute înainte de finalul timpului regulamentar. Fotbalistul gorjean a finalizat cu un șut din interiorul careului o acțiune colectivă plecată de la jumătatea terenului, după ce reușise să se debaraseze destul de ușor de Leca care încercase să-l blocheze. Per ansamblu, evoluția echipei noastre a fost una foarte slabă, iar ocaziile de gol ale celor două combatante au putut fi numărate pe degetele de la o singură mână. În afară de golul din minutul 88, trupa lui Flavius Stoican a mai avut o singură oportunitate de a marca în minutul 62, când Buia a executat o lovitură liberă de la 30 m, iar Lixandru a reluat cu capul milimetric pe lângă bara laterală. Singura ocazie de gol a echipei noastre i-a aparținut lui Malele, cu 20 de minute înainte de final. Atacantul echipei noastre a reluat cu capul spre poartă din 6 m, însă portarul gazdelor a fost la post. S-a terminat 1-0, rezultat în urma căruia alb-violeții au părăsit competiția KO încă de la primul meci jucat din această ediție a Cupei României.

Caseta tehnică:

Viitorul Pandurii: Bodea – Chelariu (min.83 Ciul), Lixandru, Oros (cpt.), Dragu (min.90+2 Misarăș) – Mitrică (min.63 Copaci), Prejmerean, Chiorean, Gîrbiță – Buia (min.63 Paraschiv), Bădăuță (min.83 Cioiu).
Rezerve neutilizate: Rusu – Enache, Trancă, Ludușan.
Antrenor: Flavius Stoican

FC Argeș: Micle – Tofan, Maric, Leca, Mușat – Șerban (cpt.)(min.66 Prepeliță), Marakis, Meza Colli, Grecu (min.30 Maes) – I. Năstăsie (min.66 Drăghici), Malele.
Rezerve neutilizate: Greab – Honciu, Șerbănică, Mediop, Turda, Palic
Antrenor: Ionuț Moșteanu

Stadion: Municipal (Târgu Jiu – Gorj);
Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi);
Asistenți: Stelian Slabu (Braşov), Doru Zamfir (Slatina); Rezervă: Ionela Alina Peşu (Craiova);
Observatori: Dan Victor Berbecaru (Râmnicu Vâlcea), Bogdan Mihai Pâncu (Craiova).

Cum s-a marcat golul:

min.88: 1-0! Cioiu primește la 20 m de poarta piteșteană, întoarce un fundaș argeșean și trimite în plasă !.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds