Argeșul ratează întâlnirile cu granzii Ligii I

FC Argeș a ratat șansa de a ajunge în grupele Cupei României pentru al doilea an consecutiv și de a-și măsura forțele cu formațiile de Liga I. foto: FC Bihor

Echipa noastră a pierdut la limită, 0-1, confruntarea de miercuri, de la Oradea, cu FC Bihor, formație care evoluează în cel de-al treilea eșalon fotbalistic. Piteștenii au făcut un joc foarte slab și numai intervențiile portarului Andrei Bucur au făcut ca înfrângerea să nu fie la un scor mai mare. Ardelenii puteau deschide scorul încă din primul mitan, însă Chitaș și Farcaș au trimis pe lângă poartă din poziții ideale. Argeșul putea intra în avantaj la cabine, însă Buhăcianu, scăpat singur cu portarul gazdelor, a întârziat șutul și a fost deposedat de Călin Jurj. Oradea a deschis scorul la puțin timp după revenirea de la vestiare. Sorian a centrat în careu, Ioviță a prelungit balonul până la Stan, iar acesta l-a învins pe Bucur cu un șut violent. După marcarea golului, ardelenii au încercat să închidă meciul, însă goalkeeper-ul piteștean a avut parade senzaționale la șuturile lui Gunie și Chindlea. Portarul echipei noastre a fost salvat de transversală la lovitura de cap a lui Hosu. În minutele suplimentare ale partidei, FC Argeș a avut șansa de a trimite meciul în prelungiri, însă Pînzariu a avut o intervenție excelentă la șutul lui Bertrand.

 

Eugen Beza: ”Ne cerem scuze fanilor”

Eugen Beza, antrenor interimar FC Argeș: ”Un rezultat dezamăgitor…Planurile noastre erau să ajungem în grupe, întrucât întâlneam un adversar de nivel inferior. Deși ne-am creat situații imense de a marca, nu am reușit să mergem mai departe. Sunt sigur că dacă deschideam scorul în prima repriză, la ocazia uriașă a lui Buhăcianu, altul ar fi fost rezultatul final. Ne-am fi descătușat ca joc și ca exprimare. Ne cerem scuze fanilor și sperăm să ne revanșăm la meciul de campionat, de duminică, cu Metaloglobus”.

 

FC Bihor Oradea – FC Argeș 1-0(0-0)

A marcat: Stan(′51)

FC Bihor Oradea: Pînzariu – C. Jurj, D. Stan, Farcaș (cpt.), Ioviță (Al. Stoian 85′) – Gunie, Moga (Chindlea 85′) – Ban, Sorian (Drăgan 61′), Chitaș (Tib. Serediuc 61′) – Sg. Jurj (Hosu 61′)
Rezerve neutilizate: Bob – Paublusztig, Andr. Popa, Bactăr
Antrenor: Florin Farcaș

FC Argeș: Bucur – Tofan (cpt.), Balaur, Scarlatache, Rizzi (Bertrand 58′) – Panait, Babin(Rusu 46′) – Rădescu, Haită, Dulcea (Pîrvu 46′) – Buhăcianu (Angelov 58′)
Rezerve neutilizate: Micle – Tudose, Balgiu, Bujor, Mitoi
Antrenor interimar: Eugen Beza

Stadion: ”Iuliu Bodola” (Oradea – Bihor)

Arbitru central: Mihai Motan (Târgovişte) / Arbitri asistenți: Florin Pucheanu (Ulmi – Dâmboviţa) și Doru Zamfir (Slatina) / Arbitru de rezervă: Andrei Florin Vremăroiu (Târgovişte)

Observator de arbitri: Ştefan Szilaghi (Satu Mare)

Delegat de joc: George Valentin Gîdea (Bucureşti)

sursa rezumat: Prima Sport

 

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds