Eșec drastic la Sfântu Gheorghe

FC Argeș a suferit o înfrângere drastică în deplasarea de duminică, de la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi OSK, din runda cu numărul 2 a Superligii Superbet. foto: Gabriela Neacșu
Echipa noastră a pierdut cu 0-4, disputa cu covăsnenii, la capătul unui joc care a avut două reprize diametral opuse. În prima, alb-violeții au avut două mari ocazii de gol, însă Ișfan și Bertrand nu l-au putut învinge pe Niczuly din poziții ideale. Cum în fotbal ocaziile ratate se răzbună, după pauză, într-un interval de doar 15 minute, Sepsi a marcat de trei ori prin Cosmin Matei, Bogdan Mitrea și Marius Ștefănescu. Tabela a fost închisă de Cătălin Golofca, cu zece minute înainte de final. Partida de la Sfântu Gheorghe s-a disputat fără sistemul VAR, oficialii clubului nostru reclamând greșeli de arbitraj la reușitele lui Matei și Golofca. În urma acestui insucces, FC Argeș a rămas cu 3 puncte în clasament și ocupă locul 7. Următorul meci al echipei noastre este programat vineri, 29 iulie, de la ora 18.30, pe propriul teren, cu Universitatea Cluj.
Sepsi Sfântu Gheorghe – FC Argeş 4-0(0-0)
Au marcat: Matei (min.49 pen.), Mitrea(min. 60), Ştefănescu (min.63), Golofca (min.80)

Sepsi: Niczuly – D. Ciobotariu, Ninaj, Mitrea, A. Dumitrescu – Rodrigez(min.61 Damașcan), Păun, C. Matei(min.70 Golofca)- Bărbuţ(min.61 Aganovic), Tudorie(min.70 Rondon), Ştefănescu(min.75 I.Gheorghe).
Rezerve neutilizate: Began, G. Dragomir, R. Ispas, Ispas, Dimitrov, Bălaşa.
Antrenor: Cristiano Bergodi
FC Argeş: Greab – Tofan(min.70 Turda), M. Constantin, Cestor, Latovlevici(min.70 Vianna)- Meza Colli(min.71 Alceus), Nijke – Jakolis, Calcan(min.61 Garita), Bertrand(min.77 Donisa) – Işfan.
Rezerve neutilizate: Straton, Rainov, Celestine, Covaci
Antrenor: Constantin Schumacher
Stadion: Sepsi Arena; Spectatori: 2.500
Cartonașe galbene: Păun, Dumitrescu / Latovlevici, Tofan
Arbitru: Viorel Flueran / A1: Sebastian Gheorghe / A2: Marius Badea
Observator joc: Ion Mironaș
Observator arbitri: Vasile Bratu
sursa rezumat: Orange Sport

 

Galerie foto