Eșec după un joc modest

Academica Clinceni II – FC Argeș II 2-0(1-0) Au marcat: Pereny ’45, Serdea ’85

FC Argeș II a început cu o înfrângere partea secundă a sezonului Ligii a III-a. Satelitul grupării din Trivale a pierdut cu 0-2, confruntarea de vineri, din deplasare, cu Academica Clinceni II, din runda cu numărul 16 a seriei a IV-a.

Conduși de pe bancă de antrenorul Robert Enache, piteștenii au făcut un joc sub așteptări. Ilfovenii au deschis scorul în minutul 45 prin Adrian Pereny, iar Robert Serdea a închis tabela în minutul 85. În ultimele cinci minute ale partidei, echipa noastră a evoluat în nouă oameni după ce Emmanuel Ernest și Mălin Bogdan au fost eliminați, primul pentru un fault dur, iar cel de-al doilea pentru injurii aduse arbitrului. În urma acestui eșec, FC Argeș II a rămas pe locul 10, ultimul al seriei, cu doar 5 puncte. Următorul meci oficial al alb-violeților este programat vineri, 18 martie, de la ora 15.00, în deplasare, cu Unirea Bascov, ocupanta locului 4, formație care a adunat 24 de puncte.

Caseta tehnică:

FC Argeș II: Micle – Mălin, I. Oprescu, Ciuciulete, Găleșeanu (min.75 Aguță) – Constantin(min.29 Dobra), Florescu, Curescu(min.46 Vlad Tudor), Barbu(min.46 Ernest) – Duminică, Gino Oprescu(min.46 Mitoi).  Antrenor: Robert Enache.

Cartonașe galbene: Iosivoiu, Jerdea / Curescu, I. Oprescu

Cartonașe roșii: Ernest(86), Mălin(88)