Eugen Neagoe: ”La meciul cu Reșița, am avut gol anulat eronat și penalty neacordat!”   

Antrenorul Eugen Neagoe vrea ca FC Argeș să termine cu fruntea sus acest play-out. Tehnicianul echipei noastre le cere jucătorilor să abordeze meciurile care au mai rămas cu cea mai mare seriozitate.

În cele trei meciuri care au mai rămas de disputat până la finalul play-out-ului, Neagoe își dorește arbitraje echidistante. ”Principalul” alb-violeților a reclamat din nou probleme de arbitraj, susținând că la meciul cu CSM Resița, din runda precedentă, centralul Marius Daniel Bădoiu a refuzat Argeșului o lovitură de la 11 m și a anulat eronat golul lui Buhăcianu.

La conferința de presă de dinaintea meciului cu Unirea Dej, Neagoe a prezentat o imagine cu offside-ul văzut de centralul Bădoiu. Pe imaginea respectivă, se vede foarte clar că în momentul primirii pasei, Buhăcianu se afla în poziție regulamentară, iar golul trebuia validat: ”Am fost dezamăgit de rezultatul ultimului joc. Nu am făcut o partidă rea împotriva celor de la Reșița. Am primit acel penalty în ultimul minut, acordat corect, dar până atunci cred că acel băiat, Bădoiu de la Craiova, nu a luat deciziile cele mai bune. Am avut penalty clar în repriza a doua, cred că a fost și în prima repriză la acel corner, la Balaur. Am avut și gol valabil în repriza a doua, mă refer la golul lui Buhăcianu, unde nu a fost nici urmă de offside la acea fază, așa cum a susținut arbitrul. Am pierdut jocul nu doar din vina noastră. Este deranjant și nu cred că le face cinste acestor oameni care procedează de maniera asta. Până la urmă, nu era un joc capital și trebuia să fie echidistant. După deciziile luate în timpul jocului, nu cred că a procedat corect. Nu este primul joc în care suferim și din cauza arbitrajului. Degeaba se plângea domnul de la Miercurea Ciuc că nu știu ce am vorbit eu după meci…Aia a fost realitatea…Acel băiat, Băban, a fost oprit de la delegări, iar după suspendare, primul meci pe care l-a arbitrat a fost Slobozia-Miercurea Ciuc. Ieri am văzut un joc în care cei de la Șelimbăr au vrut să scoată echipa de pe teren, în urma penalty-ului din care Miercurea Ciuc a restabilit egalitate. Cei de la Miercurea Ciuc spun în permanență că arbitri au ceva cu ei… Asta este situația. Trebuia să latre și respectivul domn, pentru a distrage atenția în altă parte”.

 

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds