Eugen Neagoe: ”Să nu poți face marcaj e o mare problemă”

Eugen Neagoe, antrenorul echipei noastre, nu a digerat prea bine înfrângerea cu Concordia Chiajna, scor 0-1. Tehnicianul consideră că FC Argeș nu merita să piardă acest meci, având în vedere modul în care au decurs ostilitățile în teren.     foto: Digi Sport

„Prima înfrângere, da, dar cred că am pierdut în urma unui joc bun, în care nu meritam să pierdem. Cei de la Chiajna nici nu au trecut centrul terenului și la prima minge au dat gol, din acel corner simplu. Am exersat două zile fazele fixe, fiecare știa ce are de făcut. Consider că am dominat mai mult, ne-am creat situații de a marca, dar asta este situația.

Nu este diferență mare până la play-off, dar dacă facem o asemenea greșeală… de când am venit aici am primit 3 goluri în 4 jocuri, cu tot cu meciul amical. Toate cele 3 goluri au venit din cornere.

Lucrăm fazele fixe, stabilim tot ce avem de făcut, dar toate golurile le-am primit din corner. Este rușinos să se întâmple așa ceva. Jucători maturi, cu experiență…Să nu poți face marcaj e o mare problemă” au fost concluziile tehnicianului echipei noastre.

‘Băi, te înjură, măcar ia atitudine, fă ceva”

Antrenorul alb-violeților consideră că a primit pe nedrept un cartonaș galben, după ce i-a atras atenția tușierului că este înjurat de un fotbalist de la Concordia Chiajna:Supărarea mare este că nici oamenii care conduc jocul nu își fac datoria. Este jenant. I-am atras atenția băiatului de la tușă, este chiar rușinos, că jucătorul de la Chiajna l-a înjurat în fața mea. Eram 20 de oameni pe bancă și i-am zis ‘Băi, te înjură, măcar ia atitudine, fă ceva’. Și el cheamă centralul și îmi dă mie galben. Este rușinos. Ar trebui să aibă puțină mândrie, să se respecte pe ei. Nici nu am cuvinte”a spus Neagoe, la flash-interviul de după meci.