Fără punct câștigat în play-off

FC Argeș – Farul Constanța 0-2(0-1)
Au marcat: Radăslăvescu(min.28), Petre(min.62)
Fără cinci titulari, absenți din cauza suspendărilor și problemelor medicale, FC Argeș a pierdut cu 0-2, confruntarea de sâmbătă seară, de pe propriul teren, cu Farul Constanța, din runda cu numărul 4 a play-off-ului Ligii I. foto: Gabriela Neacșu
Constănțenii au avut prima ocazie de gol în minutul 12, însă șutul lui Radăslăvescu a trecut peste poarta lui Greab. Farul a deschis scorul în minutul 27, când Pitu a centrat în careu, iar Greab a respins greșit balonul în față, exact în picioarele lui Radăslăvescu care a trimis în plasă. Pe finalul primului mitan, FC Argeș a avut șansa egalării, însă Palic, servit perfect de Said, a șutat pe lângă poartă. Cu o jumătate de oră înainte de finalul timpului regulamentar, dobrogenii și-au dublat avantajul prin nou-intratul Adi Petre care a trimis în plasă din pasa lui Artean. După revenirea de la cabine, Cristi Dumitru a pătruns în careu și a tras în forță, însă Aioani a reușit să respingă. Și Dobrosavlevici a fost foarte aproape de a reduce din handicap, dar portarul constănțenilor a avut o intervenție foarte bună. În urma acestui rezultat, FC Argeș a rămas pe locul 6 al play-off-ului, cu 24 de piuncte. Următorul meci oficial al echipei noastre este programat sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 17.30, în deplasare, cu FC Voluntari.
Caseta tehnică:
FC Argeş: Greab (min.45 Croitoru) – Viana, Turda, Dobrosavlevici, Muşat (min.46 Boldor) – Meza Colli, Raynov (min.54 Honciu) – Latovlevici, Işfan (min.64 Arias), Palic (min.46 Dumitru) – Said. Antrenor: Andrei Prepeliţă.
Farul Constanța: Aioani – Boboc, Larie, Artean, De Nooijer – Radaslavescu (min.82 Martinovic), Nedelcu (min.46Mladen), Grameni – Iancu (min.61 Moldoveanu), Betancor (min.61 Petre), Pitu (min.61 Sali). Antrenor: Gheorghe Hagi.
Cartonaşe galbene: Dobrosavlevici (81)
Arbitri: Adrian Cojocaru – Mircea Mihail Grigoriu, Marius Badea – Viorel Nicuşor Flueran
Observator joc: Ion Marin
Observator de arbitri: Cristian Nica

sursa rezumat video: Orange Sport