Fără victorie în play-out!

Flacăra Moreni – FC Argeș II 2-0(1-0) Au marcat: Iliescu(37), Niculăescu(57)

FC Argeș II a rămas fără victorie și după etapa a treia a play-out-ului Ligii a III-a. Echipa secundă a clubului nostru a pierdut, scor 0-2, confruntarea de vineri seară, din deplasare, cu Flacăra Moreni. sursa foto: facebook CSM Flacara Moreni

Golurile dâmbovițenilor au fost reușite de Andrei Iliescu(37) și Claudiu Niculăescu(57). Chiar dacă au cedat în această dispută, alb-violeții nu au făcut un joc rău, însă au plătit tribut greșelilor individuale. Piteștenii au avut trei șanse de a reduce din diferență, însă de fiecare dată portarul morenarilor s-a opus la șuturile lui Barbu și Florescu. În urma acestui rezultat, argeșenii ocupă locul 6 al seriei a IV-a, cu o zestre de 8 puncte. Următorul meci oficial al echipei noastre este programat vineri, 22 aprilie, de la ora 17.00, la Bradu, cu Academica Clinceni II.

Caseta tehnică:

FC Argeș II: Frumuzache – Mălin(cpt)(min.74 Duminică), I.Oprescu, Ciuciulete, Aguță(min.70 V.Tudor) – Curescu(min.45 Găleșanu), Dobra(min.45 A. Stoica), Moisie, Florescu – G.Oprescu(min.45 Ernest), Barbu.

Rezerve neutilizate: Briciu, Mitoi, Dinoci, Bălașa. Antrenor: Marius Priseceanu.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds