FC Argeș 2009 a câștigat Winters Stars Cup

Grupa 2009 a clubului nostru a participat acum câteva zile la Winters Stars Cup, o puternică competiție de juniori care a avut loc la București. La finalul celor trei zile de meciuri, puștii pregătiți de antrenorul Adrian Mălușanu au reușit să câștige turneul.
FC Argeș a fost repartizată într-o grupă din care au mai făcut parte Rapid București, AS Dan Chilom și Academia Germană. În primul meci, alb-violeții au învins Rapidul cu 2-0, iar în al doilea au trecut cu 7-0 de AS Dan Chilom. În ultima partidă din grupă, piteștenii s-au impus cu 3-0 în fața Academiei Germane. În sferturi, Argeșul a învins cu 2-0 pe Rapid București, iar în semifinale a trecut de FCSB cu 2-1. În finala competiției, FC Argeș a surclasat-o cu 4-2 pe FC Tineretului. La această competiție la care au luat startul 20 de echipe, juniorii clubului nostru au marcat 20 de goluri și au primit doar 3. Jucătorul turneului a fost declarat piteșteanul Eduard Tudoran. O evoluție foarte bună la întrecerea din Capitală a avut și fundașul Sebastian Lungan, dar și portarul Zeron Ionescu.
Adrian Mălușanu: ”Încep să se vadă roadele muncii”
Antrenorul Adrian Mălușanu își dorește rezultate foarte bune și la competițiile viitoare: ”Sunt foarte mulțumit de evoluția copiilor. A fost primul turneu după revenirea din vacanță și pot spune că au avut un ritm destul de bun. Încep să se vadă roadele muncii cu această grupă. Trebuie să ne pregătim cât mai bine pentru a avea rezultatele pe care ni le-am propus”.
FC Argeș 2009:
Portari: Zeron Ionescu, Gabriel Cristescu
Jucători de câmp: Sebastian Lungan, Marco Mituică, Bogdan Hera, Ianis Dragomir, Eduard Tudoran, Alexandru Grosu, Eduard Dina, Andrei Florea, Ovidiu Barbu, Dragoș Ene, Mario Turcu, Andrei Dinu, Patric Dumitrache, Luca Năsturoiu, Alexandru Ghiță. Antrenor: Adrian Mălușanu.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds