FC Argeş a transferat un puşti de mare viitor!

Conducerea clubului nostru a ajuns astăzi la un acord cu Răzvan Matiş, un fotbalist tânăr, dar de mare viitor. Puştiul născut pe 25 ianuarie 2001 aparţine de Viitorul Constanţa şi a semnat cu FC Argeş un contract valabil pe un sezon competiţional. Matiş este mijlocaş ofensiv şi a câştigat în această vară Liga Elitelor Under 19 cu echipa finanţată de Gheorghe Hagi.

Noua achiziţie a echipei noastre are prezenţe şi la Naţionala României Under 17, fiind folosit în 2017 în partidele cu Austria, Luxemburg şi Lituania. Deşi nu a împlinit încă 19 ani, puştiul a fost folosit de constănţeni şi în dubla cu Dinamo Zagreb din UEFA Youth League, competiţie europeană de fotbal care se desfăşoară anual între echipele de juniori U-19 ale cluburilor participante în grupele Ligii Campionilor. În 2018, echipa Under 17 a dobrogenilor a câştigat Future Talents Cup, iar Răzvan Matiş a fost declarat „Cel mai bun jucător al competiţiei” dar şi „Golgeterul turneului” care s-a disputat la Budapesta, în Ungaria. În acest sezon competiţional, Matiş a fost folosit de Gică Hagi şi în meciul de Cupa României cu CFR Cluj, câştigat de constănţeni cu 3-1. Răzvan Matiş este cel de-al optulea fotbalist care ajunge sub comanda managerului Nicolae Dică. În această perioadă precompetiţională au mai semnat cu FC Argeş, fundaşii Robert Dănescu şi Denis Brînzan, atacantul Andrei Blejdea, toţi trei de la Pandurii Târgu Jiu, portarul Sebastian Agachi venit sub formă de împrumut de la Viitorul Constanţa, mijlocaşul central David Angelo Cocian de la Unirea Tăşnad, fundaşul Nicolae Muşat, fotbalist cu aproape 200 de partide la Liga I şi fundaşul Vlad Motroc, de la Daco Getica Bucureşti, fiul lui Florin Motroc, fost mijlocaş al Rapidului, dar şi nepotul lui Ion Motroc, fost campion cu Rapid în 1967 şi Constantin Olteanu, campion cu FC Argeş în sezonul 1971-1972.

Clubul nostru îi transmite pe această cale lui Răzvan Matiş, tradiţionalul „Bine ai venit!” şi îi doreşte evoluţii cât mai bune în tricoul lui FC Argeş.