FC Argeș are un nou autocar

FC Argeș a prezentat fanilor noul autocar cu care va face deplasările la meciurile din acest sezon. Evenimentul a avut loc joi, în Piața Primăriei Pitești, în prezența suporterilor, consilierilor locali și a invitaților.

Vehiculul, marca Mercedes, a fost fabricat în 2022 și a fost oferit de firma Tarsin, sponsorul și partenerul de mobilitate al clubului nostru. Colantarea a fost sponsorizată de iAM Sport. Pe cea mai mare suprafață a autocarului predomină violet, culoarea emblematică a echipei FC Argeș, cu accente albe. Pe părțile laterale este imprimat chipul legendarului Nicolae Dobrin, cel mai mare fotbalist român din toate timpurile. La loc de cinste sunt consemnați și cei mai fericiți ani din istoria clubului nostru, 1972 și 1979, anii în care Argeșul a câștigat cele două titluri de campioană a României. Tot pe părțile laterale sunt imprimate și numele celor mai importanți sponsori ai clubului. De asemenea, pe spatele autocarului, se regăsește ”vulturul violet”,  simbolul grupării din Trivale.

Fanii echipei noastre au avut posibilitatea să își facă poze cu autocarul și chiar să urce în el. Cei mai încântați au fost copiii. Vizibil emoționați, puștii au ținut să imortalizeze momentul și să ia autografe de la jucătorii Andrei Bucur, Mario Tudose, Valentin Buhăcianu, Ionuț Balaur, Grigore Turda, Alexandru Răuță și Cătălin Straton. Fotbaliștii echipei noastre au afirmat la unison că nu știau de surpriza pregătită de conducerea clubului și au promis că se vor revanșa prin cât mai multe victorii.

Primarul Piteștiului Cristian Gentea și consilierii locali s-au declarat mulțumiți de confortul și facilitățile oferite de noul autocar. Edilul speră ca eforturile financiare făcute de autoritățile locale să fie răsplătite de echipă cu revenirea în Liga I. Impresionată de condițiile pe care le oferă acest mijloc de transport de ultimă generație a fost și doamna Gica Dobrin, soția ”Prințului din Trivale”. Aceasta a discutat mai multe minute cu jucătorii și le-a cerut acestora să readucă Piteștiul unde îi este locul, în primul eșalon al fotbalului românesc.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds